Burger King Árkád

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A
Telefonszám:
+36-1-4348567
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Burger King Árkád
Tóth Andrea Tóth Andrea
16 értékelés
0 követő
3 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 10. 14. 21:37

Kedvesek és amennyire csak lehet, sietnek, hogy gyorsan megkapjam amit szeretnék. Az hogy ülőhelyet találok, vagy sem, attól is függ, hogy épp mikor tévedek arra. De mivel más helyen is kérnek ételt, és közös az ülőhely, ezért nem garantált, hogy gyorsan hamar ülőhelyhez jut az ember. ez nem az ő hibájuk. Ők keményen állják a sarat, és le a kalappal a teherbírásuk előtt:) Az ételek meg jók:)

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 09:06

Amikor hétvégenként eljutunk ide akkor mindig sorban kell állni, és ülőhelyet sem könnyen találunk az elfogyasztáshoz. Amúgy minőségben hozzák a jól megszokott "király"-it. :)

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 20:44

Hétvégén nagyon zsúfolt.Ilyenkor vadászni kell az az asztalért.Friss megszokott ízek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés
. .
24 értékelés
3 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 07. 07. 11:56

Időnként előfordul, hogy itt eszünk gyors kaját. Jó akcióik vannak, finom az étel, frissen szoktuk megkapni. Forgalmas hely lévén szokott lenni sor, de nem vészes.