Burger King

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Arany János utca 34.
Telefonszám:
+36-1-3310833
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Burger King
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2014. 03. 18. 23:31

Tuti helyen van, mint általában a Burger Kingek. Nem is tudtam, hogy az Arany János utcánál is van egy, míg kilépve a metróból, arra nem vitt az utam. Amint megláttam, késztetést éreztem, hogy ide is betérjek, amint lehet. A minap erre is sor került. Feltűnően sok a "zöld növény" más éttermekhez képest. Igaz, hogy mű, de attól még ad egy alaphangulatot. A kiszolgálópult szemközt van a bejárattal, ami meglepően közel van, mint a többi helyen, ahol eddig jártam. Nincs túl sok helye egy kígyózó sornak, ezért a kasszások sem tétlenkednek. Felhívták a figyelmem az új kuponokra, és azonnal adtak is egyet. Az egyik falon egy dizájnos festmény van, az alatt foglaltunk helyet. Csakhogy közelebbről megnézve, sajnos pókhálók éktelenkedtek rajta. Ezt leszámítva minden rendben van a hellyel, a burgerek is a megszokott jó minőséget hozzák.

karaibrahimgil karaibrahimgil
25 értékelés
1 követő
7 plecsni
29 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 21:38

Teljesen normális a kiszolgálás; tiszta az étterem annak ellenére is, hogy kódot sem kérnek a mosdó használatához. Nagyon jó helyen van, s ezerszer inkább ezt ajánlom, mint a Westendben vagy a Nyugati aluljárójában lévő Burger Kingeket.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 16:08

Nagyon ritkán eszem Burger Kingben, és még ritkábban jutok el olyanba, ami plázától független. Az Arany János utcai BK nagyon helyes, hangulatos kis gyorsétterem, sokkal nyugodtabban lehet itt enni és időt tölteni, mint egy hangos bevásárlóközpontban. A kiszolgálás általában gyors és kedves, az ételeikkel is elégedett vagyok, tulajdonképpen nem is tudom, miért nem választom többször őket. Az étterem egyetlen baja, hogy ősszel és télen nagyon hideg van a folyamatosan érkező és távozó vendégek ajtónyitogatásától, esős vagy havas időben pedig sokszor vizes, saras, csúszós a padló. Máshol is előfordul, nyilván, de erre nem ártana jobban odafigyelni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés