Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat Kihelyezett Okmányirodája

1 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás: 14:00-18:00
Zárva
Cím
1118 Budapest, Rétköz utca 7.
Kategória
Kapcsolat
Nyitvatartás
Hétfő: 14:00-18:00
Kedd: 09:00-13:00
Szerda: 14:00-18:00
Csütörtök: 14:00-18:00
Péntek: 09:00-13:00
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

Irodánk az Eleven Center Bevásárlóközpontban található. Kezelt ügytípusok: Személyazonosító igazolvány (kiv.: külföldről bevándorolt, menekült vagy hazatért személy első igazolványa) Útlevél (kiv.: második útlevél, szolgálati útlevél) Mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa Vezetői engedély (kiv: honosítás, pályaalkalmassági vizsgálat, nemzetközi jogosítvány) Lakcímigazolvány (kiv.: három hónapnál hosszabb időre külföldre távozó, ill. hazatérő polgárok lakcímigazolvány-ügyintézése) Ügyfélkapu
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
1 korábbi értékelés Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat Kihelyezett Okmányirodája
Anna Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
9 hasznos vélemény
2012.11.24 17:11

Háááát... Egészen kedvesek, olykor! Nos, lehet, hogy az a baj, hogy az utolsó órában mentem -nem csúsztam ki az időből- de nem voltak éppen kedvesek az ott dolgozók. (A várakozó bácsi viszont nagyon kedves és jó fej volt!) Viszont a biztonsági őr nagyon kedves volt és segíteni is próbált! Én személyi igazolványt újíttattam meg, várakozni nem kellett sokat -ez mondjuk pozitív- de azért egy mosolyt igazán ejthetnek a dolgozók, hiszen egy okmányirodába nem olyan sokat jár az ember... Ami még nekem furcsa, hogy elfogyott a sorszám, így utána már nem biztos, hogy beengednek ügyet intézni. Lehet, hogy ez máshol is így van, de én itt találkoztam ezzel először. Hiszen ha ötig vannak, és négy előtt érkezem szerintem még nem vétettem akkorát.

ezek is érdekelhetnek: