Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó
Elérhetőségek
Cím: 2092 Budakeszi , Fő utca 1
Telefon: +36-23-450534
Kategória: Magyar konyha
Fizetési módok: Készpénz
Hétfő | 11:00-23:00 |
Kedd | 11:00-23:00 |
Szerda | 11:00-23:00 |
Csütörtök | 11:00-23:00 |
Péntek | 11:00-23:00 |
Szombat | 11:00-23:00 |
Vasárnap | 11:00-23:00 |
További információk
Az étteremben a magyar konyha remekeivel találkozhatunk. Az ételek szezonális, mindig friss alapanyagokból készülnek. Magyarországi borászok közel 80 féle borát kóstolhatjuk meg. A kisgyermekkel érkezők számára pedig külön bio bébiétellel kedveskedik az étterem.
Vélemények, értékelések (6)
- regne
- 16 értékelés
- 1 követő
- 3 medál
- 12 hasznos vélemény
Érdemes idelátogatni bárhonnan a városból.A buszmegálló közel van,így nem kell autózni,mert a finom ételek mellé nagyon finom borokat is kínálnak.Nemcsak a vad ételek finomak.de Én többnyire azt szoktam enni,hiszen ilyet nem mindennap válaszhatok. Éedemes mindeen évszakban jönni.Télen kandalló miatt.Tavasszal a virágzó gesztenyefák.nyáron a hűvös kerti asztalok miatt.Őszi barangolás után,vagy a vadasparkból hazafelé nagyon jó itt megállni
- O. Zsuzsanna
- 14 értékelés
- 1 követő
- 4 medál
- 24 hasznos vélemény
Nagy igényes, szép étterem csodaszép környezetben. Van kandalló, amit én személy szerint imádok. A pincérek nagyon kedvesek, segítőkészek és akkor jönnek pont,amikor szükség van rájuk.
- Major Klára
- 2 értékelés
- 0 követő
- 1 medál
- 1 hasznos vélemény
a látványosság a fő erényük!minden vonalon: mind a vendéglő hangulatelemei mind az ételek látványa elragadó. A pincérek közvetlensége már csak hab volt a tortán! köszönjük az élményt!
- Pintér Anna
- 3 értékelés
- 0 követő
- 2 medál
- 3 hasznos vélemény
Fantasztikus hely, csodálatos környezetben. A kiszolgálás remek! Még egy egyszerű, hétköznapi ebédet is képesek kulináris élménnyé varázsolni... Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Mi Óbudáról járunk ki oda, de megéri... :D
- BJúlia
- 39 értékelés
- 6 követő
- 6 medál
- 39 hasznos vélemény
A családomban a születésnapi ebédet mindig kisebb vagy akár nagyobb izgalom előzi meg; az ünnepelt latolgat, ízlelget, gondja van: újat vagy bevált éttermet válasszon, a többiek pedig kíváncsian várják a döntését. Ezúttal már kipróbált volt a kiválasztott. A – gesztenye?- fák adta árnyas teraszon fél liter cukormentes - nekünk ez fontos, nem mindenhol tudják megoldani – limonádé mellett böngésztük az étlapot. Nem volt könnyű a sok jól hangzó étel közül választani. Aztán marhahúsleves, nem annyira light-os velőscsonttal, pirítóssal és korianderes répakrémleves nyert kezdésnek. Az egyetlen hibapontot itt gyűjtötte be az étterem, a levek csak langyosan érkeztek. A tanyasi csirkecomb ropogósra rántva, petrezselymes újburgonyávalés tejfölös ubisalival, kemencében sült kacsacomb hagymás tört burgonyával és lilakáposztakrémmel, harcsapaprikás kicsit furmányosan tálalt túrós csuszával és egyszerű, de nagyszerű gyömbéres-mézes vasalt csirkecomfilé után még desszertet is „kellett” kóstolni. Csokoládészuflét rózsaborsos málnasorbettel, kókuszos-étcsokis pudingot és ribizlifagyis kreációt ettünk. A negyedik családtag rejtélyes okból önmegtartóztatott, pedig megkóstoltuk volna – csak az íze miatt – az illatos crème brûlée-t eperkompóttal.