Brill Bisztró

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
5600 Békéscsaba, Gyóni Géza utca 1
Telefonszám:
+36-20-9855526
Kategória:
Étterem

További információk

Gault&Millau Étteremkalauz Magyarország 2012
Hazánkban 27 éttermet minősített szakácssapkával,
Kelet-Magyarországon egyedüliként a Brill Bisztrót
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Brill Bisztró
Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 11. 12:36

2013. december 7-én a véletlennek köszönhetően, mivel a számunkra eltervezett vendéglátóhelyen azt mondták, hogy nem tudnak fogadni, csak asztalfoglalás esetén -, így Békéscsabán a Gyóni Géza utcán található Brill Bisztróban kötöttünk ki. Fantázia ajándékkártyával rendelkeztünk, melynek felhasználhatóságára Békés megyében csak 2 hely állt rendelkezésre.
Könnyen megtaláltuk a vendéglátóhelyet, városközpontban található. Belépve kellemes meleg fogadott bennünket és nem mellékesen meleg fogadtatás is, egy 30-40-es korban járó mosolygós pincér részéről. Megkérdezte, mit szeretnénk és már kísért is bennünket egy kétszemélyes asztalhoz. A hely önmaga hangulatos volt, barátságos színekkel és ekkor vettük észre, hogy a kellemes meleget egy csodálatos csempekályha biztosítja. Megkaptuk az étlapot és itallapot is megpróbáltunk választani. Sült kacsacombot választottunk. Egyikőnk párolt lilakáposztával és burgonyával, én jómagam káposztás derelyével és áfonyaöntettel kértem. Csodálatos ízharmónia, mesés tálalás, a kacsacomb kívül ropogós, belül omlós volt, így elmondhatjuk, hogy igazán jól sikerült az étlapról választanunk. Elmondható, hogy szombat 8 óra fele járt az idő és majdnem teltház volt, jöttek, vacsoráztak az emberek. Volt egy nagyobb társaság is az étteremben. A lányomtól egyébként már sok jót hallottam az anno "Pipacs"-ként üzemelő étteremről, ahol délben szoktak menüs étkeztetésben ebédelni, nem kis megelégedéssel.
Limonádét ittunk, mely gazdagon volt ellátva citrommal és friss mentával. Desszertnek Rákóczi túróst fogyasztottunk házi baracklekvárral- melyet a pincér ajánlott nekünk. Nem is gondoltuk volna, hogy helyben készül, még meleg volt. A szervírozás fantasztikus volt, az íze mennyei, (csak megjegyzem, lehet hogy még egyet el tudtam volna fogyasztani, annyira finom volt) szóval egyszerűen csodálatos! Majd elfelejtettem leírni, házi kenyér volt egy kosárkában főételünkhöz, mely a helyhez, a színvonalhoz illően csodás, ropogós volt. A főnök úr és a pincér is a vendégek kívánságát leste, s az elégedett arcokat kémlelte.) A vendéglő ügyel arra, hogy a megye gazdaságában termelt gyümölcsöt, zöldséget és állatok húsát részesíti előnyben.
Nagyon szép estét töltöttünk el itt, elmondhatom, hogy a Brill Bisztro méltán szerzett hírnevet magának és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Panoráma Hotel, Étterem és Snack Bár 5600 Békéscsaba, Gyulai út 84.
3 értékelés
Thumbnail Dr. Simon Fiala János fogorvos, Békéscsaba 5600 Békéscsaba, Jókai utca 54
4 értékelés
Thumbnail Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.
12 értékelés