Brendon Babaáruház

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1239 Budapest, Bevásárló utca 4.
Telefonszám:
Kategória:
Bababolt, Gyerekruha

További információk

Az áruház az M5 bevezetőjénél az Auchan után a Buy-Way bevásárlóparkban található.

Kimagasló minőségű, világmárkás termékeket vásárolhatunk kismamáknak és babáknak. Ruhák, cipők, babakocsik, ülések, etetőszék, bútor, játékok, testápolási termékek, babagondozási termékek széles választékával találkozunk a Brendon bababoltban.

Törzsvásárlói program működik az áruházláncnál, mely szerint minden elköltött 100 forint után 2 pontot kapunk pontgyűjtő kártyánkra, melyeket az áruházban be is válthatunk (beváltásnál 1 pont=1 forint).

Tudtad? Amennyiben vásároltál valamit, amiről otthon kiderül, hogy még sem tetszik, vagy esetleg 2 lett belőle, vissza is viheted, 14 napon belül kicserélik Neked (feltétel eredeti csomagolás és blokk).

Folyamatos akciókkal várják a vásárlókat (érdemes figyelni a facebook oldalukat).

Tömegközlekedéssel a 36-os és 123-as autóbuszokkal közelíthető meg.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Brand: Brendon
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Brendon Babaáruház
Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
315 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 13:41

Vannak jó dolgok,Udvarias eladók,hozzáértés.Voltunk már többször is,de venni nem tudtunk semmit.Még az akciós babapopsi törlőkendő is drágább volt,mint bárhol másutt.

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
41 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 22:33

Brendonban vásárolni azért jó, mert előtte az interneten körülnézhetsz, hogy mi tetszik a kínálatukból, ellenőrizheted a raktárkészletet, így a helyszínre érve már csak meg kell bizonyosodnod arról, hogy tényleg tetszik-e a termék. Persze nem a legolcsóbb bababolt, de ár-érték arányban jók, és konstans megbízható minőségű árukat forgalmaznak. Nekünk az ikreknél, a náluk vásárolt egyik babahordozó egyik pántja szakadt el nagyon hamar,és hiába látszott, hogy az anyag gyengesége miatt történt mindez, elküldték belső vizsgálatra, majd három hét múlva telefonáltak, hogy tényleg a gyártó hibája, így bár pénzt nem kaptunk vissza, kupon formájában levásárolhattuk a hordozó értékét. Az alkalmazottak végig kedvesek és segítőkészek voltak velünk, csak pozitív tapasztalataink voltak. Persze azt be kell vallanom, hogy sokszor csak inspirálódni járunk ide, hátha az itt kinézett árut valahol máshol az interneten olcsóbban megtaláljuk.

Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 05. 11. 08:25

Szakmailag hozzáértő, kedves személyzet, gazdag, a helyszínen rendelkezésre álló, s fizikailag a vásárlás előtt megtekinthető választék, valamint nyugodt környezet.

Mondhatod, hogy vannak olyan helyek, ahol esetleg néhány forinttal olcsóbb egy-egy bizonyos termék, de várd meg, míg az véletlenül tönkremegy, járd végig az ügyfélszolgálati procedúrát, s utána fogalmazd meg újra a véleményedet.
Nekünk 7 hónap használat után ment tönkre egy elég jó nevű gyártó babakocsija, visszavitel után szó nélkül kaptuk a cserekocsit, ameddig a miénket elküldték bevizsgálni. A vizsgálat eredménye szerint a meghibásodás a mi hibánk volt. Én ezt másképpen gondoltam, s ennek a megfelelően civilizált formában hangot is adtam. Két nap múlva felhívott a kiskereskedelmi vezető személyesen, s bár a saját szervizük véleménye szerint nem nekik kellene helytállni a meghibásodás javításáért, Ő mégis felajánlotta a lehetőséget, mert számukra fontos a vevő, vagyis az én elégedettségem.

Kíváncsi vagyok, hogy a fent leírt eset miképpen nézett volna ki, ha annak idején véletlenszerűen bemegyek egy másik kereskedésbe, amit mondjuk az interneten találtam, mert 5,000 Ft-al olcsóbban meg tudja nekem rendelni a kívánt babakocsit egy katalógusból, s ugyanez az eset megtörténik. Kaptam volna cserekocsit? Esetleg pozitív elbírálást egy számomra kedvezőtlen szervízvélemény után?

A magam részéről nagyon kevés pozitív panaszelbírálási élménnyel rendelkezem ebben az országban, így megbecsülöm, s további vásárlásokkal is honorálom azokat a szolgáltatókat, ahol ezzel az erénnyel már találkoztam.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kakas Étterem 1184 Budapest, József utca 55
16 értékelés
Thumbnail Kertváros Pszichológiai Rendelő 1182 Budapest, Kétújfalu utca 58.
7 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
272 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 15:49

Széles választék, de az árak nem nekem valóak, de gyönyörködni azt lehet!