Boszorkánymúzeum

3 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás:
Zárva
Cím
1074 Budapest, Vörösmarty utca 13
Kategória
Kapcsolat
Nyitvatartás
Szerda: 14:00-18:00
Csütörtök: 14:00-20:00
Péntek: 14:00-17:00, 19:00-20:30
Szombat: 14:00-20:00
Első értékelő
Sz. Emese Sz. Emese Sz. Emese Sz. Emese
Fizetési módok: Készpénz
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

A múzeumot csak előre bejelentkezés alapján lehet látogatni! Ezerjófű Varázsbazár: Gyógynövények, keverékek, energiák, varázspénzek! Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják és más valós vagy kitalált lények…. Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Speciális Tárlat: szerdán 18 éven felülieknek A boszorkányság szexuális oldala - szexuálmágia régen és ma! Szolgáltatások: - Tanácsadás - magyar boszorkány technikák - Tarot - Chakra vizsgálat, tisztítás, töltés - Analógiás népi gyógyászat - Lakás/ház vizsgálat, tisztítás - Jóskártya - vetőkártya - Lakberendezési tanácsadás - lakásrendezés - Ásványgyógyászat
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
3 korábbi értékelés Boszorkánymúzeum
D. Adri D. Adri D. Adri
16 értékelés
1 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2013.10.06 14:01

Akit a boszorkányok érdekelnek, azoknak mindenképp ajánlom ezt a helyet! Magával ragadó, egyedien berendezett pincehelyiségben kalauzol végig egy olyan személy, akinek igazán a vérében van az egész téma, kezdve a régi koroktól, napjainkig.
Én "kedvezményes belépővel" jutottam el ide. A telefonos bejelentkezés során nem igazán kérdeztek rá, hányan megyünk, avagy a nevünket...ok, de sajnos azt a fontos tényt sem, hogy elköltöztek, így többszöri telefonálás után jutottunk be.
A további több látogató reményében kedvesebb, informálóbb jellegű felvilágosítás nem ártana, hiszen belül tényleg egy különleges világ vár az érdeklődőkre, s megérné, mert nagy munka van mögötte!

Anyalainé Rózsás Anikó Anyalainé Rózsás Anikó Anyalainé Rózsás Anikó
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013.10.05 11:33

Nagyon felkészült, érdekes vezetővel, egy izgalmas "kaland" a belváros szívében, lent a pincében. A hatás ideális. A látogató a végére teljesen átszellemül. Érdekes információkkal tűzdelt, szemléletes, remek program!

Sz. Emese Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012.11.16 16:50

Nem egy hétköznapi múzeum, az biztos. Már a bejutás sem egyszerű, nekem többszöri időpont egyeztetéssel sikerült bepillantanom a függöny mögé, szó szerint. Már maga a hely is kicsit olyan, hogy az ember hidegrázást kap tőle, na meg a pincehatás is remekül érvényesül. És még csak az előtérben vagyunk. Egy függöny mögött vár a sötétség, de tényleg, ugyanis a kiállítótermek az ideális hatás érdekében nincsenek megvilágítva, egy aprócska zseblámpa segítségével lehet nézelődni a tárlatvezetés közben. A vezető igen felkészült boszi-témában, rengeteg érdekes dologról volt szó, a Vasorrú Bába eredetétől, a boszorkányüldözéseken át, még azt is megtudtuk, hogyan kerülhetünk révületbe, már úgy igazából. A legbelső teremben pedig mintha egyenesen a Bűbájos Boszi-ház padlására kerülne az ember, varázskönyvvel, meg minden. Ja, és az is kiderült, hogyan lehet seprűn lovagolni, én már tudom, szóval ha láttok az égen valami furcsa lebegő dolgot…:)

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Terror Háza Múzeum 1062 Budapest, Andrássy út 60
12 értékelés
Thumbnail Szépművészeti Múzeum 1146 Budapest, Dózsa György út 41
24 értékelés
Thumbnail Petőfi Irodalmi Múzeum 1053 Budapest, Károlyi Mihály utca 16.
4 értékelés