Bortársaság

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-1-5999497
Kategória:
Borszaküzlet

További információk

Üzletünk az Árkád Bevásárlóközpont I. emeletén található.


Régóta szerettünk volna Pest keleti felén is borboltot nyitni. Jött egy jó lehetőség - költözzünk be egy évre az Árkádba. Az Árkád örül, mi is örülünk, hogy kipróbálhatjuk magunkat ebben az új környezetben 2013 májusig. Hogy a vevőink is örülnek-e, az hamarosan kiderül. Mi egy évig biztosan ott leszünk és mindent megteszünk, hogy így legyen. Utána meglátjuk. Koncentrált választék, hosszú nyitva tartás.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 04. 02.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Bortársaság
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 09:24

A párommal voltunk itt, mert a neten kinézett egy bortartót, viszont mikor ezt elmondtuk az eladónak furcsán nézett ránk, hogy náluk ilyen nincs. És kevésbé mutatkozott segítőkésznek. Hazamentünk újra megnéztük, hogy mi tévedtünk-e,de nem...

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 14:19

Olyan szépek ezek a boltok mind, hogy az ember szíve repes örömében. A faburkolatú berendezés, a félhomály, a hozzáértő, de nem okoskodó kiszolgálás mind ki van találva. A kínálat az egyszerű asztali boroktól az egészen prémium kategóriákig terjed. Szimpatikus, hogy úgy tűnik a boltosoknak nem az a céljuk, hogy a minél drágább palackot adják el, hanem az, hogy tényleg megtalálják azt, amit a vevő szeretne ahhoz az alkalomhoz. A borok mellett vannak ínyenc csoki különlegességek is, borosak persze, vagy borhoz illőek.

Hasonló szolgáltatók a közelben