Bors GasztroBár

(5.0) - 9 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Kazinczy utca 10
Telefonszám:
+36-70-9353263
Kategória:
Levesező, Nemzetközi étterem, Mediterrán étterem

További információk

Koncepciónk szerint a minőségi street food-ot teremtjük meg a bisztrókonyha elemeivel, vagyis a Street food + Bisztró = Bors GasztroBár
Eddig "csak" tökéletesen kellet főznünk, most viszont pénztárosok, kiszolgálók, facebook közösségépítők, beszerzők is vagyunk egyben.
Folyamatosan változik a kínálatunk, minőségi, friss alapanyagok felhasználásával. Hagyományos és egyedi leveskreációkat, gourmet grillbagetteket kreatív ízkombinációkban, tésztaételeket kínálunk. Ezen kívül elérhetőek a Borsban az extrém, nem hétköznapi kreatív szörpjeink, házi pitéink, desszertjeink.
Kicsi a Bors, de erős!​
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Bors GasztroBár
Viktória Serdült Viktória Serdült
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 09:48

Igazi színfolt a Kazinczy utcában. Jobbnál jobb levesek és szendvicsek, potom áron. Egy menü csak 950 forint és bőven jóllaksz belőle. Egyetlen gond, hogy nagyon kicsi az üzlet, de ezt kompenzálja a tulajdonosok hihetetlen kedvessége.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2013. 09. 12. 23:05

Korábban mindig csak hallottam erről a helyről, de végre sikerült eljutnom. Zárás előtt pár perccel beestünk és gyorsan kértünk egy menüt. Igazi "streetfood" étkezdéhez híven az utcán fogyasztottuk burgonyás-kókuszos-chilis levesünket – ami egyébként isteni volt –, és májas miniszendvicsünket. Én be se mentem a helyre, de kintről is mindent láttam, bőszen leshettem üvegen keresztül mind a kínálatot, mind az árakat, mind a kiszolgálást. Szerintem itt bármit kérsz, nem fogsz csalódni. A legfurább összetevőkből is varázsolnak neked valamit a srácok, ami elsőre lehet furán fog hangzani, de tuti imádni fogod.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 12:26

A Bors Gasztrobár jó üzleti érzékkel nyitotta a Kazinczy utcában, a Belváros új szívében levesezőjét. Az aprócska hely mindig tele van bulizó fiatalokkal, külföldiekkel és minőségi gasztroélmény után áhítozókkal. De tényleg, leülni gyakorlatilag lehetetlen. A mindig jókedvű fiúk először felveszik a rendelést, majd a keresztnevünk alapján szólítanak, ha elkészült a papírpohárba mért forró, gazdag leves, vagy a különleges feltétekkel operáló szendvics. Nem véletlen, hogy a sajtó hetek óta a Borstól hangos: csúcsminőséget kínálnak megfizethető áron, meghonosítva kishazánkban a nyugaton már igen kedvelt streetfood-trendet, a poharas leves formájában fogyasztott minőségi és egészséges ebédet. Rendkívül szimpatikus, hogy a szezonális alapanyagok használatára mennek rá, minden hozzávaló egyenesen a piacról és a hentestől érkezik, a srácok pedig frissen készítik a meglepő fűszerezésű, különleges ízkombinációkat felvonultató fogásokat. A leveseik olyan sűrűek, laktatóak és finomak, hogy nem csak a streetfood-szcénából emelkednek ki, hanem rangos éttermeket is megszégyenítenek. A házi szörpjeiket pedig a tökéletes hígításban adják, kedvező áron. A kakukkfüves szamócaszörp a kedvencem!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Zsuzsanna Bartis Zsuzsanna Bartis
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 08. 11:20

Egy igazi, vidám, fiatalos, különleges hely. Egy leves-bagett menüt alig bírtam megenni, és mindeközben fantasztikus ízélményben volt részem. Ez az a hely ahol a várakozás is élményteli. A Chilis Jaffát ki ne hagyjátok!

HÁdám HÁdám
31 értékelés
0 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 10:46

A kis kajálda a Kazinczy utcán igazi kuriózum. Megfizethető árakon kínál igazán ízletes és különleges ételeket. Minden hamar kész van, a levesek újabb és újabb íz különlegességeket rejtenek. És akkor a szendvicseket még nem is néztük. Nagy a választék ebből a kettőből, nem készítenek el minden nap mindent, érdemes figyelni, többször visszamenni. A múltkor egy remek karfiolkrém levest fogtam ki, de előtte a hagymaleves is kiváló volt. Nagy a pörgés, és pici a hely, kényelmesebb talán elvitelre kérni, bár nem könnyű hazáig várni az íz robbanásra. A szakácsok, kiszolgálók vidámak, energikusak, mosolygósak. A világ különböző pontjaira utazva tettek szert kiváló ízlésre, így tudnak igazi kuriózumokat főzni.

myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 18:34

Aprócska kis hely a Kazinczy utcában, mindössze harminc négyzetméter, leülni szinte sosem lehet, sorba állni viszont bármikor érdemes! A fiúk nagyon kedvesek, még a legnagyobb pörgésben is jut mindenkinek egy mosoly, látszik rajtuk, hogy szeretik amit csinálnak és emiatt örömmel várja ki az ember azt a néhány percet, amíg a keresztnevén szólítják; ’kész a leves’! Szerintem inkább elvitelre érdemes kérni, mert tényleg nagyon picike a hely, a levesek és paninik viszont eszméletlenül finomak. Menüből (leves+panini) érdemes a nagyobbat, mert csak 200 forinttal drágább, de a szendvics kétszer akkora mint a kisebb verzióban. A csilis-kókuszos édesburgonya levest pedig mindenképp tessék kipróbálni, legjobb!

Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 01. 19:14

szuper a hely

Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 01. 16:40

A tésztafélék is nagyon finomak!!!