Borovszki és Társa Bt. Duci Optika

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1037 Budapest, Vörösvári út 35
Telefonszám:
+36-1-3885123
Kategória:
Optika

További információk

1996 óta készítjünk szemüvegeiket Óbuda szívében.
Üzletünk a Duci Optika, Óbuda központjában a Vörösvári út 35 alatt, pontosan az Óbudai Rendelő Intézettel szemben található. Nevét a cégtáblán látható vidám, kékszemű, szőke fiunkról kapta, jelezve, hogy mindig szeretettel fogadjuk a kis gyermekes családokat is boltunkban.
Optometrista munkatársunk családias körülmények között, teljes nyitvatartási időben garantálja a pontos és gyors szemvizsgálatot. Kollegáink körültekintő munkája további biztosítéka a megfelelő szemüveg
vagy kontaktlencse választásának. Újdonságokra kiéhezett ügyfeleink az optikai piac
folyamatosan frissülő széles skálájából választhatnak boltunkban.

Üzletünk egészségpénztári kedvezményeket nyújt számos szerződéses magán egészségpénztár közreműködésével.

Foglalkozunk az EÜM rendelet szerinti számítógépes munkaszemüvegek szűrésével és elkészítésével. Korszerű műhelyünkben számítógép vezérelt gépekkel helyben készítjük el szemüvegét. Szemüveg lencsék átcsiszolása, akár várakozás nélkül. Továbbá eltört szemüvegkeretek forrasztása és egyéb szemüvegkeret javítás is része szolgáltatásainknak.
Szeretettel várjuk Önt és családját egy frissen őrölt kávéra.

Szolgáltatások:

Szemüvegkészítés akár azonnal a nálunk vásárolt, vagy akár a saját keretbe is. Korszerű látszerész műhelyünkben szakképzett műhelyesek dolgoznak egész nap, hogy vásárlóink látása még tisztább, szemüvege még tökéletesebb legyen. Optikai szemüveg, dioptriás napszemüveg, munkaszemüveg sportszemüveg, stb.

Ingyenes látás vizsgálat előzi meg minden nálunk elkészített szemüvegét, Komputeres és Szubjektív formában, melyet optometristánk végez.

Kontaktlencse betanítás és vizsgálat jár díj ellenében, minden kedves vásárlónknak, aki kontaktlencsét szeretne, vagy már viselő csak kontrollra jelentkezne.

Szűrést vállalunk bármilyen cég számára, akár kiszállással is előzőleges megbeszélés után, amit a helyszínen vagy akár telefonon is megbeszélhet. A részleteket az előbb leírtak szerint vagy akár e-mailben is tisztázhatja.

Azonnali forrasztás és javítás is kivitelezhető, korszerűen felszerelt műhelyünkben, ahol kollegáink percre készen várják, hogy önnek pontosabb és kényelmesebb látásélményt biztosíthassanak.

Megközelíthetőség:
Üzletünk 5 percre az Árpád hídtól, az 1 es villamos, Rendelőintézet megállóhelyénél, a villamosmegállóval szemben helyezkedik el, a tíz emeletes panelek lábánál.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Borovszki és Társa Bt. Duci Optika
Vendég felhasználó Vendég
2015. 04. 20. 18:39

Csak javasolni tudjuk a DuciOptikát!
Kellemes környezet,családias hangulat,a szakértelemről nem is beszélve.
DrNagyZoltán
DrSzondyMária

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés