Bormúzeum Étterem és Borozó

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
8060 Mór, Ezerjó utca 5
Telefonszám:
+36-22-407796
Kategória:
Magyar konyha, Borozó, Nemzetközi étterem

További információk

A Móri Borvidék jellemzően fehérbort kínál az ide látogató borbarátoknak, borlapunk is ehhez igazodik.

A borok mellé étlapunkról különböző borkorcsolyákat, hagyományos, magyaros és nemzetközi fogásokat is választhatnak vendégeink. A régi kedvenc ételek mellett konyhafőnökünk gondoskodik róla, hogy időről időre valami új különlegességgel kedveskedjen az ínyenceknek.

Az étterem nevezetességei a különleges hangulatot árasztó, hordót szimbolizáló "bokszok" - melyekben egyedülálló élmény a vacsora elfogyasztása. Akár egy hat fős család is kényelmesen elfér egy-egy hordóban és semmi máshoz nem fogható módon tölthet el egy kellemes estét.

Éttermünk folyamatosan további szolgáltatásokkal bővül, vállaljuk borkóstolók szervezését, családi, vállalati rendezvények lebonyolítását helyben vagy akár külső helyszínen is.
Első értékelő
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Enni-kék Pass, Készpénz, KSZDÉSZ, Maestro, MasterCard, Ticket restaurant, Visa, Visa Electron
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Bormúzeum Étterem és Borozó
balazs1976 balazs1976
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 23:15

Kétszer voltam eddig. Első alkalommal minden rendben volt, de a második alkalommal, egy 8 fős csoportal voltam kettő órát vártunk a vacsorára és eljöttünk. Azóta nem volt kedvem elmenni.

Hasonló szolgáltatók a közelben