Borkonyha

(2.0) - 1 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Sas utca 3.
Telefonszám:
+36-1-2660835
Kategória:
Gasztrokocsma, Borbár

További információk

A 200 féle túlnyomórészt magyar bor - egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig - közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Borkonyha
Gaddemon Gaddemon
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2016. 09. 08. 11:01

Harmadik alkalommal jártunk itt, de ezúttal utoljára. Az első két alkalommal elfogadható ételeket kaptunk, volt 1-2 kiemelkedőbb fogás, de tökéletes már akkor sem volt. A kiszolgálás mindig is túl flegma és olyan semmilyen volt, ez azóta sem változott. Az étterem nagyon zsúfolt, az asztalok irtó közel vannak egymáshoz, így a meghittséget el lehet felejteni. A felszolgálók percenként váltakoznak, nyeglék, és folyamatosan kérdezgetik, hogy kérünk-e kávét, bort, édességet, stb... Most 5 különböző ételt kóstoltunk, egyikre sem tudom még csak azt sem mondani, hogy finom volt. Semmi újítás nincs az ízekben, a tálalásban pedig főképp. A szokásos trend: valamilyen krém, azon hús, falatnyi zöldség. A miniatűr adagokhoz hozzá vagyok szokva a hasonló koncepciójú éttermekben, de az, hogy 5 ételből, 20 ezer Ft kifizetése után úgy távozzak, hogy teljesen elégedetlen vagyok, és egyikünknek se ízlett igazából semmi, sőt még a gyomrom is megfájdult a végére... A hátszín rágós volt, kétlem, hogy valóban minőségi húsból volt, a répaleves menzaízű. Azt is hozzáteszem, hogy Michelin csillagos helyen minimum elvárnám, hogy a mosdóban legyen papírtörlő, ne egy retkes kézszárítóba kelljen dugdosni a kezem - aminek egyébként fülsiketítő hangja van, így mikor első alkalommal a wc közelében (sic!) kaptunk asztalt, mást se hallottunk, mint a kézszárító sivítását. Roppant romantikus volt! Nem gondolom, hogy azért, mert - így vagy úgy... - sikerült egy csillagot megszerezni, már ennyire nagyképűnek és arrogánsnak kellene lenni. Sokkal jobbakat ettem már sokkal kevesebb pénzért másutt, ahol tudják azt, hogyan kell illedelmesen bánni egy vendéggel, és nem gondolják azt, hogy ők tisztelnek meg engem azzal, hogy náluk költhetem el a pénzem. Az egyetlen pozitívum a fantasztikus házi kenyér! Később rákérdeztem a felszolgálónál, hogy esetleg lehet-e belőle vásárolni egyet, vállat vont, hogy nem, és ők nem tudnak pékséget üzemeltetni, max. ajándékba szoktak adni néha - és röhögött. A megmaradt 2-3 szelet kenyerünket se csomagolták el, ennyi figyelmesség sem volt bennük. Nos mi többet még véletlen se megyünk vissza, éljenek meg nyugodtan a sok sznobból, akiknek minden mindegy, csak lehessen a haverok között dicsekedni, hogy ők bezzeg a Borkonyhában jártak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés