Bookline Könyvesbolt

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Múzeum körút 13.
Telefonszám:
+36-1-2350866
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Általános könyvkínálat
Kiemelt terület: szépirodalom, művészeti kiadványok, társadalom és természettudomány, DVDrent átvevőpont
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Brand: Bookline
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Bookline Könyvesbolt
Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 18:01

Legutóbb a múlt héten voltam, de rendszeres látogatója vagyok a könyvesboltnak. A legfrissebb pozitív élményem, hogy meg tudtam vásárolni egy könyvet 30%-kal olcsóbban, semmiféle mostanában divatos kupon nélkül, amivel egyébként is csak 20% lett volna a kedvezmény. A hétfői megrendelésemért már szerdán elmehettem, nem volt tömeg, sorban állás. Körülbelül 5 perc alatt végeztem, csillagos ötös! Nagyon jó benne, hogy könnyen megközelíthető és állandó akciókkal kedveskednek a vásárlóiknak. Egy alkalommal még egy magazint is kaptam ajándékba egy pár száz forintos vásárlásom mellé. Megfogadtam, csak innen fogok könyvet vásárolni, hiszen mindent meg lehet rendelni, és ha bemegyek az üzletbe, mindig találok olyat is, amit nem terveztem.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 16:45

Eleinte csak online ismertem a bookline-t, aztán láttam, hogy több üzletet is nyitott Budapesten. Mivel lelkes olvasó vagyok, gyakran látogatom a könyvesboltokat, ide is betértem. Kedvesek és segítőkészek voltak, még úgyis, hogy minden ki volt írva, mit merre találok. Rengeteg könyv van a Múzeum körúti üzletben, aki teheti, nézze meg, biztosan talál majd kedvére valót:)

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 22:12

Én is a Bookline-nak köszönhetően kezdtem el interneten könyvet vásárolni. Tetszett, hogy nem csak új, hanem antikvár könyvek között is lehet válogatni, általában van kedvezmény és még törzsvásárlói promóció keretében is lehet további kedvezményeket kapni. A rendelés leadása tehát nagyon egyszerű, és a megrendelt könyveket a boltban is át lehet venni, így nincs postaköltség. Kb. 3 napon belül jön az e-mail az átvételről. A boltban további kedvezményeket lehet kapni a megrendelt könyv átvételéhez kapcsolódóan. Szerintem a Bookline rendszere nagyon jó, számomra kényelmes, hogy otthonról rendelhetek. Eddig még nem csalódtam a Bookline-ba. A többi online könyváruházat nem is használom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 17:18

Az internetes vásárlás úttörője nálam anno egyértelműen a Bookline volt, hiszen indulásukkor az összes ismert boltnál nagyobb, 20%-os kedvezményt adott minden könyvre, ami ugyan mára 15%-ra csökkent, de a jó tapasztalatok miatt még mindig ezt preferálom egyenlő feltételek mellett a Librihez, vagy az Alexandrához képest. A megrendelt könyvet nem csak házhoz szállítják, hanem személyesen is átvehetjük bármelyik üzletükben, amivel így természetesen a legnagyobb választékot nyújtják, még ha egy részét csak digitálisan szemelhetjük ki a honlapjukon, és csak az átvételkor foghatjuk kezünkbe.