Bookline könyvesbolt

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1027 Budapest, Margit körút 1.
Telefonszám:
+36-1-3152729
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Általános könyvkínálat
Kiemelt terület: gyermek- és ifjúsági irodalom, földgömb, DVDrent átvevőpont
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Brand: Bookline
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Bookline könyvesbolt
Nikolett Zöldhegyi Nikolett Zöldhegyi
110 értékelés
0 követő
19 plecsni
57 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 20:45

Nagyon szeretek könyvesboltba járni,ez a bolt is kedvenceim közé tarzozik.Kellemes környezet,rengete könyv és udvarias kiszolgálás.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:35

Több alkalommal voltam már itt. Teljes mértékben egyetértek az előttem kommentelővel. Én is örülök, hogy Budapesten is nyitottak egy üzletet. Nagyon szimpatikus kis könyvesboltról van szó. Valóban sok féle könyv megtalálható itt. Nekem nem jelent hátrányt, hogy vannak használt könyvek is, ugyanis így kedvezőbb áron meg lehet venni az egyes könyveket.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 00:59

Könyvesbolt, de mégsem az. Persze könyveket árulnak, de nem a hagyományos értelemben. Ez inkább egy olyan átvevő, tranzit hely. A könyvek itt pihennek meg a régi és az új tulajdonos közötti utazásukkor. Az adott könyvet megrendeled a neten és itt átveheted, Nem kell postaköltséget fizetni és nem kell lejárnod a lábad érte. Tulajdonképpen egy online antikvárium, persze új könyveket is lehet kapni. Ebben az üzletben is van szabadpolcos árusítás, de a választék nem túl nagy, inkább a gyerekek tudnak válogatni. A kiszolgálás gyors és pontos, persze itt nem a polcok között kell eligazodniuk az eladóknak, hanem az excelben. Jó hogy a hálózat hozott egy üzletet Budára is, még ha az majdnem beleesik, a Dunába olyan közel van hozzá akkor is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:31

Nem " igazi " könyvesbolt, valójában egy könyv-átvevőhely az interneten rendelt könyvek számára.
Árusítanak könyveket is nem túl sokat, elsősorban a közelmúltban megjelent siker gyanús könyveket,

Az eladók kedvesek, de nem "könyvesek" csak az adatbázisban keresgélnek, könyvet átadnak, és pénzt átvesznek.
Ez igaz a plázákban lévő könyvesboltokra is, szerzőkről, kiadásokról, ne kérdezz, No reply.

Ne várjunk tehát többe,t azt nyújtja amit ígér, kényelmesen átveheted a megrendelt könyvet, Jéé van ilyen? ámuldozott kedves idős hölgy ismerősöm . Van ilyen, használjuk .

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 13:53

A Bookline a mai fiatalok nagy részének szerintem tökéletesen megfelel. Interneten könnyedén otthonról minden intézhető. Rendelhetünk tőlük sokféle könyvet, amit aztán náluk helyben felvehetünk. Én már többször is éltem ezzel a lehetőséggel, és ha az ember idő szűkén van, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, és sok időt és energiát tudunk spórolni. A helység magában nem igazán mondható könyvesboltnak, vannak persze új best seller-es könyvek, de ezen túl itt ne számítsunk sokra. Ha nézelődni akarunk, akkor nem ezt a boltot ajánlanám. Viszont aki konkrétan tudja, hogy mit akar, és mennyi ideje van, annak ez a legjobb választás.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 19. 10:54

Hangoskönyv, Ebook, Ibook - ezek ma már teljesen természetes fogalmak. Mindezek ellenére úgy gondolom, semmi sem helyettesíti azt az élményt, amikor egy friss, nyomdából érkezett új könyvet vagy egy már megsárgult, dohos, antikvár kötetet lapozok fel. A könyvnek lelke van, s minden ember, aki megérintette vagy beleolvasott az irományba, ott hagy a műben egy darabot a saját szelleméből. Ezért szoktam szándékosan könyveket elhagyni. Rövid használati utasítással látom el a mű belső borítóját, majd "véletlenül" ott felejtem a Parlament előtti padon, egy gyorsétteremben vagy a metrón. Hát nem izgalmas?! Ki tudja, kinél, hol lesz a végső állomása ezeknek a szabadon engedett könyveknek? Ha nincs időm eljutni a könyvesboltba, leggyakrabban a Bookline oldalán vásárolok, elsősorban antikvár műveket. Pár ezer forintért igazi kincsekre lehet bukkanni. A könyvek átvétele ingyenes, a Bookline személyzete udvarias, türelmes és segítőkész. A használt könyvek megmagyarázhatatlan titkokat rejtenek. Ha antikvár kötet kerül a kezembe, élvezettel fedezem fel az aláhúzásokat, a megjegyzéseket, sőt olykor még a könyvtulajdonosok nevét is a művekben, és elmerengek azon, vajon ki, miért és mikor forgatta a könyvet utoljára. Ilyenkor félig komolyan megidézem a könyv gazdájának szellemét és kérem, segítsen hozzá ahhoz a tudáshoz, amit ő már magába szívott.

fabiane fabiane
91 értékelés
10 követő
13 plecsni
86 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 13:34

Ez a helység tulajdonképpen egy könyvesboltnak álcázott átvevőhely. Azokat szolgálja, akik az internetre települt cég webboltjában szeretnek kutakodni, és nem mellesleg kihasználni az ott nyújtott rendszeres akciókat és az általános árkedvezményt. Az általuk nyújtott kedvezőbb ár pont annak a következménye, hogy nem tartanak fenn hatalmas üzletet állandó árukészlettel. Aki még a szállítási költséget is meg akarja spórolni, az itt ingyenesen átveheti a megrendelt termékeket. Én is használom ezt a szolgáltatást – de sohasem fogok leszokni az igazi könyvesboltok látogatásáról.