Bombay Curry Bar

(4.0) - 14 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Andrássy út 28.
Telefonszám:
+36-1-3328363
Kategória:
Indiai étterem

További információk

Eredeti indiai ételek és specialitások, melyek nem csak finomak de egészségesek is. A fogások frissen készülnek, kiváló alapanyagok felhasználásával. Barátságos kiszolgálás, színpompás belső tér jellemzi az éttermet.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
14 korábbi értékelés - Bombay Curry Bar
Sz. Niki Sz. Niki
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 27. 10:55

Kedves kiszolgálás, finom ételek bár az adagok lehetnének picit nagyobbak. Alapvetően jól éreztem magam, bár a designra költhetnének egy picit, hogy ne legyen annyira menza érzete. Az emelet hangulatos.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 08:11

Kár, hogy gyorsétterem, mivel általában az emberek nem ismerik az indiai konyhát, a kiszolgálás ütemét valamint a kiszolgálók arcát látva inkább nem kérdezősködik, találomra választ. Én nagyon szeretem az intenzív, erős ízeket, itt nem kaptam meg, de kipróbálok egy leülős indai éttermet is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 10:36

Ez a hely, amikor megláttam nagyon meglepődtem. Azt hittem csak viccelnek a haverok, hogy ez egy indiai gyorsétterem.. És nem. Nagyon ízlettek az ételek, egyébként is odáig vagyok az indiai konyháért és számomra teljes mértékben hozta az indiai konyha sajátosságait és ízeit.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 21:00

Egy indiai gyorsétterem. Én nagyon szeretem az indiai ízvilágot, a csípőset, a fűszereset. Ezzel persze sokan nem így vannak. De ha mégis, akkor ezt a helyet ki kell próbálnotok. A hely maga nem hozza india varázslatát, de az ízek és az étel kínálata, igen. Én általában elhozom az ételt és otthon fogyasztom el, mert a hely nekem egy kicsit hideg és rideg. Indiával kapcsolatosan pedig pont a melegség, meghittség kellene eszembe jusson erről a helyről. De nem lehet minden tökéletes. Mangó juice isteni, a több ízű lepény kenyerük és a pikáns vega ételeik. A legtöbb étel csirkével készül, szóval gondoltak a húsimádókra is.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 15:04

Annyira nem ismerem az indiai konyhát, hogy el tudjam dönteni, hogy mennyire hű hozzá a Bombay. Mindenesetre eddig érdekes ételeket próbáltam itt ki. Nagyon jó a fűszerezés, pikáns és nem túl erős. Eddig a currys és a tandori csirkét ettem, basmati rízzsel és saláta körettel. Ezek finomak voltak, de a gyömbéres limonádé túl édes volt. Nem rossz kajálda szerintem, ha lenne több helyen is a városban biztos gyakrabban megfordulnék náluk. Szerintem érdemes lent leülni, mert a fenti rész kicsit zsúfolt és olyan hanyagnak tűnik. Lent viszont nézelődhetünk, figyelhetjük az Andrássy úton sétálgatókat :)

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 19:28

Nincs elkeserítőbb, amikor az ember reménytelenül hajt egy illúziót. Nem, jelen esetben nem magánéleti nyavalyákra gondolok. Kulinária és a kiszolgálás van terítéken, mégpedig az Andrássy út 44 szám alatt található, indiai gyorsétterem jellegű vendéglátóegységről. Enteriőrt tekintve nem szólhatok rosszat, szeretem az élénk színeket, ami jellemzi Indiát is, ez rendben van, sőt a berendezések is a helyén vannak, ha gyorsétteremként tekintünk a Bombay Expressre. Érdemes vesézgetni egy kicsit ezt a fast food-ot, ami étterem elnevezés alatt fut, pedig kantin jellegű az ételkiosztás, amit kedvesnek nem nevezhető személyzet ad ki. Rajtam kívül sokan utálhatják az érzést, amikor éhesen betérnek valahova enni és naiv, laikus lélekként kérdéseket feltéve az ételekről, a pult másik oldalán álló személy kényszerűen, türelmetlenül válaszol. Egyszóval sürgetőleg kínálja az ismeretlen ételeket. A kasszához érve az úr (csak vele találkoztam) feszülten számolja a tételeket. Fizetést követően a vendég totál analfabétának érezheti magát (én megtettem, nem ciki), aki ráadásul feszültséget is gerjeszt egy egyszerű folyamat során, az egyenleg kiegyenlítésekor.
Garantáltan az étvágy elillan, mire asztalhoz ülne. Többször próbálkoztam. Említettem naivan, jóhiszeműen, hiszen mindenkinek lehet rossz napja, sőt kollegiális összetartás is egy jó dolog. Szóval, ostobán párszor megtettem ezt a kört, a magas árak ellenére, bízva, hogy elfogyaszthatom az indiai gyors ebédem békésen, amik egyébként valóban ízletesen vannak elkészítve. Nem jött össze. Namaste!

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 23:05

A főiskolánkon kultúraközi kommunikáció előadáson egy prezentációt kellett tartanunk. Mi lányok, öten Indiát kaptuk. Úgy döntöttünk a közös ötletelést egy Indiai étteremben kezdjük meg, hogy elragadjon bennünket az ihlet, az ízek világa. Egy esős napon látogattunk el először a Bombay-ba. Nekem nem csupán a hellyel, de magával az indiai konyhával is ez volt az első találkozásom. A kiszolgálás nagyon barátságos volt, az egyik lány ugyan törte a magyart, de rendkívül segítőkész volt, és igyekeztünk megértetni egymással mit szeretnénk. A menü curry-s csirke saláta ágyon, hozzá pedig egy különleges, narancssárga zöldséggombócot és friss naant ettem. Desszertnek mangó szuflét választottunk. Annyit mondhatok, hogy az indiai rendkívül intenzív ízvilágú. Egyik barátnőm kipróbálta még a rózsavizet is. Magával az indiaival nem kötöttem szoros barátságot, azonban a hely és a választék nagyon szuper az apró adagok ellenére, bár ez is az indiai kultúrához tartozik. Ne várjunk szokásos magyar adagokat! Az árak elsőre talán picit magasnak tűnhetnek, azonban, ha az ember jobban belegondol, semmivel sem különb a többi gyorséttermi árfekvéstől, az Andrássy-n van, illetve eredeti indiai, ami azért különlegességnek számít. Így összességében egy jó élménnyel gazdagodtam, és biztosan betérek még, és tovább ismerkedünk - én és az indiai.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 10:01

Egyik kedvenc indiai büfém, étteremnek maximum a mérete miatt nevezhető. Nagyon jól fűszereznek és cserélődnek az ételek. Az adagok amúgy a főételek esetében kicsik, hús alig, szósz se sok, ha 2szer ekkora adagok lennének (ami kitenne kb. egyet), 5 csillagot adnék. A pakora nagyon finom, a mentás és csípős szószokkal különösen, a levesek is autentikus ízvilágot nyújtanak. A kiszolgálás átlagos, a lányok folyamatosan változnak, az indiai tulajdonos viszont rendületlenül a pénztárgép mögött ül.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 22:10

Az indiai gyorsbüfét először egy kuponakció keretében próbáltam ki. Előtte neten nézegettem, hogy mi fán teremnek az indiai ételek. Az étteremben lehet kérni ételt a pultból, vagy frissen, helyben készült ételt is, ezek kicsit drágábbak. Nekem a klasszikus paradicsomos csirke a kedvencem. Rizzsel és kenyérrel tálalják, a hús alapból kis csészébe teszik, de lehet kérni, hogy öntsék rá a köretre. A pultosok kedvesek, a kissé szigorú indiai tulaj úr általában a helyszínen van. Lehet kérni finom mangós joghurtos italt, ami desszertnek is bőven megfelel. Az árak egy átlagos gyorsétterem árai fölött vannak, de cserébe különlegesen finom ételeket lehet enni. Kis adag is kapható, bár pl. az említett paradicsomos csirke esetében kb. 3 kocka hús kerül a tányérra. Mindenesetre egy gyors ebédnek vagy vacsinak éppen elegendő.

Ricoka Ricoka
13 értékelés
2 követő
5 plecsni
10 hasznos vélemény
2012. 07. 06. 14:37

Gyorséttermekben otthon vagyok és a nemzetközi konyhát nagyon szeretem. A kaja változatos, kedvencem a pakora és samosa - lehetőleg menta szósszal (főleg nyáron), csirke korma (ez isteni) sok rizzsel. Nem drága és kiadós. A kiszolgálás változó, volt már unott arcú kiszolgáló nem egyszer, de olyan is, hogy a pénztárcám maradékát gyűjtögettem össze és abszolút együttműködő volt a kiszolgáló hölgy - a kedvenceimet úgy adagolta, hogy beleférjek a pénzembe! 2012. június közepén voltam utoljára.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 14:58

Indiai gyorsétterem,indiai hozzáállás.Nekem nem jött be egyik sem.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 17. 17:19

Gyors kiszolgálás.Finomak sz ételek