Bolyai Utcai Óvoda

0 értékelés
Cím:
1023 Budapest, Bolyai utca 15.
Telefonszám:
+36-1-326-2059
Kategória:
Óvoda

További információk


A II. kerületi önkormányzat által fenntartott óvoda
Óvodánk a Rózsadomb gyönyörű zöldövezeti környezetében található. Teraszos megoldású udvaraink tágasak, fajátékokkal, babaházakkal berendezve. Nyáron zuhanyozási, pancsolási lehetőséget nyújt fürdőmedencés udvarunk. A két épület közötti KRESZ-udvar jó lehetőséget biztosít kerékpározásra, rollerezésre.
A hat gyermekcsoportban főiskolát végzett óvodapedagógusok és szakképzett dajkák gondoskodnak arról, hogy az óvodánkba járó gyermekek teljes személyisége egészségesen, harmonikusan fejlődjön.
Szerencsés földrajzi és természeti környezetünk határozta meg, hogy tevékenységeink keretének a környezet megismerésére irányuló nevelést választottuk.
Nagy hangsúlyt fektetünk az érzelmi nevelésre, a társas kapcsolatok és az egészséges életmód alakítására, valamint az anyanyelvi nevelésre. Fontosnak tartjuk, hogy iskolába kerülve énjüket képesek legyenek teljesítményeiken keresztül érvényesíteni.
Óvodánkat rendszeresen látogatja gyermekorvos, védőnő, logopédus. A szülők igényeinek megfelelően - térítés ellenében, középső csoportos kortól - biztosítunk játékos angol nyelvoktatást, úszásoktatást, zenés tornát gyermektáncot, szolfézst-zeneovit.
Rendszeresen szervezünk kulturális programokat: színházi, bábszínházi előadásokat, zenés műsorokat.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Bolyai Utcai Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés