Boglárka Szalon

(4.5) - 113 értékelés
Cím:
1067 Budapest, Teréz körút 41, fsz 6.
Telefonszám:
+36-1-3022544
Kategória:
Jelmezkölcsönző, Menyasszonyi ruha

További információk

A Boglárka Szalon már 8 éve az ország legdinamikusabban fejlődő szalonja, amely hatalmas szakértelemmel, és hihetetlenül profi csapattal áll rendelkezésedre! A mi szenvedélyünk a szép ruha, és mindent megteszünk azért, hogy életed fontos napján csodálatosan érezd magad kollekciónk darabjaiban.
500 csodaszép menyasszonyi ruha, 200 alkalmi ruha, és sok-sok táncruha (charleston, palotás, rocky, latin stb.) vár Benneteket. A legszebb ruhák a legjobb áron!
Első értékelő
Megnyitás
2006. 11. 06.
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Nem
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
113 korábbi értékelés - Boglárka Szalon
Petra Sipiczky Petra Sipiczky
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 11. 14. 12:09

A dolgozók nagyon kedvesek, alaposak. Nagy a választék ruhákból, mindenkire jut elég idő, senki nem szorul hátrányba a szalon népszerűsége miatt. Összességében 5/5. Nagyon örülök, hogy itt béreltem a ruhámat. :)

udora udora
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 11. 13. 14:40

Tavaly volt a szalagavatóm, amitől nagyon paráztam, nem az én műfajom. A Boglárka Szalonban kölcsönöztem ruhát a szájamat húzva, hogy minek ez a nyűg. Viszont minden Boglárkás dolgozó olyan kedves, segítőkész és lelkes volt, hogy hamar megbarátkoztam a hercegnőruhával is:) Olcsóbban nem kapsz ilyen/ennél jobb ruhát, és a szalon is megbízható, nincs mitől tartani, remek lesz!:))

Melinda Kabai Melinda Kabai
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 10. 21. 20:20

Tisztelt Boglárka Szalon!

Tavaly volt a szalagavatóm és tőletek rendeltem ruhát. Ismerősöktől hallottam ,hogy Ez egy nagyon Jó ruhaszalon. Ürülök ,hogy hallgattam rájuk! A ruhák nagyon szépek,az ott dolgozók pedig nagyon aranyosak,segítőkészek,kedvesek! A Ruhámba teljesen beleszerettem! Gyönyörű volt! Nagyon elégedett voltam mindennel!
Az Én véleményem a Szalonról: Nagyon jó Szalon!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Üdvözlettel: Kabai Melinda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés
Kádár Anna Kádár Anna
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 10. 18. 18:02

Ugyan tavaly csak felkértek táncolni, de minél szebb ruhát szerettem volna. Nagyon megvoltam elégedve, gyönyörű ruhát kaptam!!! Ajánlom nagyon ezt a szalont, sokat segítenek, hogy megtaláld a megfelelő ruhát. Sok stílus van, ami nekem nagyon tetszett. Jövőre lesz a saját szalagavatóm, 100% hogy innen lesz a ruhám. Köszönöm a szalonnak, remélem mások is ilyen jó élményeket szereznek még itt.

Cuki99 Cuki99
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 03. 07. 13:29

Én tegnap mentem volna bankettra ruhát választani, de ott közölték velem, hogy most menyasszonyi szezon van ezért én csak május 2-ától mehetek,azok után, hogy emailben és telefonon is lett mondva,hogy bankettra szeretnék ruhát,mert emailben direkt megkérdeztem, hogy kell-e időpontot foglalnom mert az időpontfoglalásnál nincs olyan kategória, hogy bankett/szalagavató, de a bankettem pedig június 15-én lenne és nem a bankett előtt NEM 1 hónappal szeretnék ruhát választani...amúgy is nem tudom, hogy miben különbözök egy menyasszonytól miközben a honlapjukon azt írják, hogy ugyan azt kapjuk mint ők.Illetve csak annyi,hogy én 22 000-et fizetek ők meg 90 000 körül...ha meg olcsóbbért nem akarják odaadni akkor nem kell ilyen akciót hirdetni...ja de akkor máris nem lehetne ennyi embert átvárni. Kifogás pedig, hogy most csak kb. 100 akárhány ruha van és majd májusba több lenne...ne mondja nekem senki,. hogy ha 100-ból nem tudok választani akkor 200-ból tudok főleg úgy, hogy már a neten kiválasztottam azt 6 ruhát ami méretben is jó lenne rám és tetszik is...És volt olyan aki ugyaninnen tavaly kb. ilyenkor ment bankettes ruhát választani júniusra és ő választhatott. Én már nyáron kinéztem, hogy innen szeretnék ruhát , de ezek után nem szívesen megyek már vissza és nem azért mert a ruhák nem tetszenek, sőt gyönyörűek nekem nagyon tetszik, de az, hogy meg se kérdezték, hogy ha már eljöttünk és időpontot foglaltunk! nemcsak úgy odamentünk akkor esetleg nem akarnék-e próbálni azok közül ami ott van... ááá véletlenül se csak annyi, hogy jöjjek vissza májusba kösz ezek után biztos. Nekem nagyon szimpatikus volt minden, az oldal, hogy minden ruha fent van és, hogy jól meg is lehet nézni, de ott nagyot csalódtam bennük!!!

Boglárka Szalon válasza:Szia! Teljesen korrekt információt kaptál, ugyanis tényleg május 2.-a után tudjuk fogadni a bankettra és/vagy a szalagavatóra készülõ lányokat. Nálunk addig menyasszonyokkal van tele a szalon, ugyanis mi január 1 és május 1 között õket fogadjuk. Aztán jön a szalagavatós szezon, amikor TI jöhettek válogatni, próbálni, akkor meg nem jönnek a menyasszonyok már. A cégünk így mūködik már 8 éve. Az idõpontfoglalásnál meg pont ezért nincs bankett/szalagavató választási lehetõség... Hidd el, pontosan mindennek megvan az oka, próbáld meg a helyzetet megérteni, akkor is, ha 14 éves vagy csak. Sajnáljuk, hogy Te ezért 1 csillagot adtál nekünk, teljesen alaptalanul. Megértjük, hogy nagyon izgatott vagy, de megkérünk arra, hogy vedd figyelembe a fentieket. Ha ezek ellenére sem minket választasz, és nem elégedsz meg a fenti magyarázattal, akkor sikeres keresgélést kívánunk Neked! ❀ Boglárka Szalon ❀

Judit88 Judit88
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 10. 18. 08:49

Sziasztok. Nekem is idén nyáron volt az esküvőm és interneten keresztül rengeteg szalont átböngésztem, de már így online is a Boglárka szalon kínálata tetszett a legjobban. Igaz elég nehéz volt időpontot szerezni, de várólistára kerültem és amint valaki lemondta hívtak is.
Az eladók nagyon kedvesek voltak és látszott, hogy értenek a dologhoz, nem csak rábeszélni akarnak a ruhára, minden hasznos információt elmondtak, amit tudom kellett. Nagyon örültem, hogy nem kellett hetekig járnom a ruhaszalonokat, mert már az első alkalommal megtaláltam a tökéletes ruhát. Örülök, hogy tőlük vásároltam és később is amikor visszamentem kiegészítőkért, ugyanolyan kedvesen fogadtak, mint első alkalommal.Csak ajánlani tudom őket:) Sz.Judit

Lédig Ákosné Lédig Ákosné
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 10. 17. 15:46


Kedves Boglárka Szalon!Nagyon örülök,hogy kíváncsiak a véleményemre!Nekünk idén májusban volt az esküvőnk és idén,pont Valentin napra kaptunk próbára időpontot ,ahol meg is vásároltuk azt a gyönyörűséget amit megálmodtunk!Remek hangulatban telt a próba,kolléganőik végtelen kedvességgel és türelemmel segítettek választani és hasznos ötletekkel segítettek!nagyon örültem az őszinte véleményüknek!Csak jót tudok mondani Önökről és csodás emlék marad a ruhaválasztás!Örülök ,hogy Önöket választottuk!Csak annyit tudok mondani és ajánlani Mindenkinek,hogy ha esküvő,akkor csak a Boglárka Szalon!!!
Köszönettel:Lédigné Betty

Tóth-Kovács Zsuzsanna Tóth-Kovács Zsuzsanna
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 10. 17. 08:45

Sziasztok!!!Egy szuper gyönyörű ruhát vásároltam nálatok!!!A Szalonba minden jó volt.Eltévedtünk....de megvártak..kikészítették addig a ruhákat,amiket kiválasztottam....a kishölgy mérhetetlenül kedves volt és nekem a legjobbat akarta....ami sikerült is!!Szuper lagzink volt!!!Köszönök Mindent Boglárka Szalon!!!

Lékó Réka Lékó Réka
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 10. 16. 12:25

Az időpont foglalás volt az egyetlen nehezítő tényező - nehéz volt munkaidőben elszabadulni. Ettől függetlenül abszolút megérte a várakozást - pontosan sorra kerültem, őszinte de empatikus segítséget kaptam (azaz elmondta őszintén, ha szerinte nem áll jól a fazon, de nem dörgölte az arcomba) és tolerálta azt a 6 barátnőt, akik elkísértek. Ja és menyasszonyi ruhát próbáltam. És annyira sikerült megtalálni az igazit, hogy a férjem amikor először meglátott szóhoz sem jutott, csak csillogtak a szemei és a szertartások közben súgta oda, hogy gyönyörű vagyok! :)

Maja Osváth Maja Osváth
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 10. 16. 09:15

Volt pozitív, és negatív tapasztalatom is. Nézzük csak sorjában: tényleg iszonyat aranyosak, kedvesek voltak velem mikor szalagavatóra kerestem ruhát. Azonban hiába mentünk akkor, amikor már "lehetett", a menyasszony, azért mégis csak menyasszony,tehát a ruhákhoz bemenni nem lehetett, csak kihoztak néhány darabot, hogy válasszunk, háááát... De ennek ellenére mégis csak ajánlani tudom a helyet, mert ennek a kis negatívságnak az ellenére is szuperek, a ruhák pedig csodaszépek!

Dőry Ilona Dőry Ilona
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 01. 26. 07:04

Mindenki hatalmas várakozással néz a nagy nap elébe. És akkor szinte a legfontosabb dolog a menyasszony életében, hogy gyönyörű legyen ! A legszebb! A ruha az ami által kiragyog, amitől NŐ lesz, amitől MENYASSZONY lesz! Tehát a ruha választás nagyon fontos. Nem biztos, hogy amit képen látunk és tetszik, az rajtunk is ugyanolyan hatást kelt. Sőt! De hogy merjünk lemondani a megálmodott ruháról és olyat választani, amiben tökéletesek vagyunk, ahhoz kell egy tökéletes szakember. Mi ebben kaptunk hatalmas segítséget, kedves, közvetlen, jófej hölgy segített 25-én hétfőn 10 órakor. Karcsú alakja, vörös haja és mosolygós arca már bizalmat sugárzott felénk. Ránézett Nikire és tudott mindent! Ő A szakember, Tökéletes, kellemes hangulatot varázsolt a próba alatt. Tanácsaival, lazaságával olyan - rossz szóval -,,kiszolgálást" kaptunk, amire mindenki vágyik. Gyönyörű ruhával és meghatározó élménnyel tértünk haza , mi menyasszonyok. Köszönjük Boglárka szalon!
Farsang Niki, a menyasszony, Ilona és Emma leendő menyasszonyok

Sinka-Horváth Rita Sinka-Horváth Rita
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 02. 16. 13:49

Rendhagyóan türkiz menyasszonyi ruhára vágytam, amit itt a szalonban meg is találtam!
Mivel 3 hónapos baba volt a pocakomban az eseményen, csak egyetlen modell jöhetett szóba. A hosszán igazítani kellett ugyan, de nagy örömömre ez nem jelentett gondot, és az ára is remek volt.
Az egyedüli negatívum a nyitvatartás és próbálási időszakok, amit csakis interneten lehetett foglalni és mindig a munkaidőbe estek, így igen nagy fokú rugalmasságot kellett kérjek erre az időszakra a munkáltatómnál.

Turcsán Marianna Turcsán Marianna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 09. 07. 15:49

Nem tudom, volt e már üzlet, ahol ilyen kedvesen és profin foglalkoztak volna velem! Jó érzés volt , hogy nekik is fontos volt, hogy megtaláljam álmaim ruháját valamint, nem éreztették velem azt, hogy én "csak" az akciós ruhák között keresgélek, hanem ugyanolyan kedvesek és segítőkészek voltak, mint bárki mással! A tanácsadóm őszinte tanácsokkal segítette a döntésemet. A ruhapróba nagyon jó hangulatban és dinamikusan telt, úgy hogy a próba napjára nagyon beteg lettem. De ez sem volt probléma! Azóta is és ezután is mindenkinek csak a Boglárka szalont ajánlom, hiszen profik, kedvesek, naprakészek, megbízhatóak, a ruhák pedig egyszerűen hibátlanok és gyönyörűek! Köszönök mindent a Boglárka szalonnak!

Marczinkó Kitti Marczinkó Kitti
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 09. 07. 15:13

Abszolút megérte elmenni! Az összeszedett csapat csapat segítségével,kitudtam választani a számomra legmegfelelőbb szalagavatós ruhát. Türelmesek,kedvesek,segítőkészek,ez jellemzi őket,csak jót tudok mondani a Boglárka szalonról! Köszönöm! :)

Boglárka Szalon válasza:Kedves Kitti! Nagyon szuper, hogy ilyen pozitív kép alakult ki a szalonról benned, köszönjük :-) ❀ Boglárka Szalon ❀

Simai Adrienn Simai Adrienn
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 07. 18. 13:19

Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki a szalonban! Rengeteg ruha van és készségesen segítenek kiválasztani, próbálni bármelyiket. Külön köszönet, hogy én kicsit problémásabb voltam de megszerezték nekem az álomruhát. Mindenben segítenek! Csodás szalagavatóruhám lesz végül, köszönöm!:)

Boglárka Szalon válasza:Kedves Adrienn! Nem voltál problémás, örültünk, hogy a mi szalonunkat választottad, és annak is, hogy az álomruha a tiéd lett :-) Mi köszönjük a pozitív véleményedet! ❀ Boglárka Szalon ❀

Kovács-Rónai Györgyi Kovács-Rónai Györgyi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 02. 02. 19:42

Januárban jártam nálatok! Nagyon gyönyörűek a ruhák, igazán meseszép mind! A Boglárka csapata pedig magasan a legjobb ezen a területen! Köszönöm a csodaszép élményt, amit a ruhám kiválasztása közben kaptam! Csak dicsérni és ajánlani tudom mindenkinek, hogy innen legyen álmai ruhája! Egy biztos a lányom is innen szeretné a ruháját! Köszönök mindent! További nagyon jó munkát kívánok Nektek!!

Boglárka Szalon válasza:Kedves Györgyi! Számunkra az ilyen visszajelzések a legnagyobb értékek, hiszen ilyenkor tudjuk, hogy jó úton haladunk :-) Persze ehhez szuper ügyfelek is kellenek, szerencsére ebben az esetben ez is megvolt. Ezeket kombinálva a végeredmény is egy fantasztikus ruha lett, amit reméljük, hogy nagy örömmel visel majd! Sok-sok boldogságot és sikereket kíván az egész csapatunk! ❀ Boglárka Szalon ❀

Varga-Polyák Dóri Varga-Polyák Dóri
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
9 hasznos vélemény
2014. 01. 26. 13:09

Remek kis szervezett csapatotoknak köszönöm az egész tánc csapat nevében a gyönyörű szalagavatós ruhákat. Nagyon jó, hogy ilyen rugalmasak vagytok és még ide, a balatonpartra is elhoztátok nekünk őket. Másképp nem is nagyon tudtuk volna megoldani. Köszönöm!
Sajnos a szalonotokban nem jártam még csak kívülről láthattam és először azt gondoltam úristen hová fér el annyi ruha, de aztán mikor a bemutatkozó videót láttam rájöttem a látszat néha csal.

Boglárka Szalon válasza:Szia Dóri! Mi mindent megteszünk azért, hogy aki minket megtisztel azzal, hogy a mi ruháinkat választja, az makulátlan kiszolgálást is kapjon a fantasztikus ruhák mellé. Örömmel vittük Nektek a ruhákat, reméljük nagy sikert arattatok velük :-) Amennyiben pedig valamikor a jövõben szükségetek van még valamire, várjuk a jelentkezéseteket! ❀ Boglárka Szalon ❀

B. Katie B. Katie
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2014. 01. 20. 23:29

Ahogy ígértem idén is ellátogattam hozzátok, és ki is választottam egy mesés ruhát a szalagavatómra. Idén sajnos nem volt olyan szerencsém, mint tavaly és rengeteg ruhát fel kellett próbálnom mire meglett, de meglett :) Reméltem, hogy találok valami, ami felül múlja a tavalyi Dáliámat (az a ruha egy álom), és bár Erna is nagyon szép és oda vagyok érte, Dáliánál nem szebb. A csapat továbbra is kedves, segítőkész, mosolygós és nagyon precíz, látszik hogy értenek hozzá. A ruhák még mindig gyönyörűek, szép fehérek és nagyon nehéz közülük választani. Viszont idénre azért maradt már csak 4* mert a várakozási idő borzalmasan hosszú. A délutáni időpont 2-től kezd, én odamenetem 2-re a 2-es sorszámot kaptam és fél 4-kor jöttem el, osztálytársam később jött neki már 2,5 óra volt a várakozási idő... Persze jó munkához idő kell, és tényleg nagyon figyelmesen, mindenre kiterjedően átnézik a ruhákat, ami nagyon pozitív. De én a próba és az igazítás után még 15-20 percet vártam arra, hogy valaki elintézze az adminisztrációt. Ott volt összekészítve a ruhám, a kiegészítők minden, csak éppen indulni nem indulhattam még...

Boglárka Szalon válasza:Szia! Örömmel tudatjuk, hogy idén már sokkal gyorsabban mennek a dolgok rengeteg munkának és beruházásnak köszönhetõen! Viszont nagyon köszönjük Neked a részletes beszámolót, és örülünk annak, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a szalonunkról! Igyekszünk fejlõdni, és jobbak lenni, ehhez az ilyen visszajelzések nagyon fontosak! Köszi :-) ❀ Boglárka Szalon ❀

Koroknai Heni Koroknai Heni
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 16:36

Szalagavatónk alkalmával kiváló minőségű, hihetetlenül gyönyörű ruhához jutottam és jutottak osztálytársaim is, amik ráadásul még árban is tökéletesen megfeleltek. Igényeinket figyelembe véve készségesen segítettek minket, csak jót tudok mondani!

Boglárka Szalon válasza:Kedves Heni! Nagyon örülünk, amikor az igyekezetünket siker koronázza! Köszönjük a bizalmat, és hogy hozzánk jöttél! ❀ Boglárka Szalon ❀

Mogyorósi Zita Mogyorósi Zita
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 12. 16. 23:01

A megálmodott koszorúslány ruhákat találtam meg itt a szalonban és még arra is figyeltek, hogy a kiegészítőkkel passzoljon a menyasszonyi ruhámhoz. Teljes volt az összhang a menyasszony, a koszorúslányok és a kísérőik között.

Boglárka Szalon válasza:Kedves Zita! Nagyon hálásak vagyunk, ès köszönjük Neked, hogy megírtad a tapasztalataidat :-) ❀ Boglárka Szalon ❀