Bodrogi Étterem

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1124 Budapest, Fürj utca 2
Telefonszám:
+36-1-7843023
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Magyaros vendéglő, az ételek családi receptek alapján készülnek. Az alapanyagok nagy részét az inárcsi kúrián termelik meg. Az étterem séfje Zoboki Zoltán mesterszakács.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 03. 01.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Bodrogi Étterem
Tamara Tamara
11 értékelés
1 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 08. 20. 17:59

Sokat lehet hallani és olvasni az étteremről, így tettünk egy gasztropróbát. Telefonon foglaltunk asztalt. "Telt házunk van. Ja, két fő? Akkor van hely." Amikor odaértünk, senki nem kísért az asztalhoz, nehezen előlászálódott egy pincér. Lett asztal az amúgy éppen csak félig telt étteremben. Terítése
hiányos volt, a környező asztalok nem voltak visszaterítve, így ápolatlan benyomást keltett a ház. Terítéknek híján lehet a ház, mert a pincérek az étkezésünk folyamán háromszor (!) léptek oda az asztalunkhoz, és a négy főre terített szettekből vitték el, amire szükségük volt. Sószóró, bors, fogvájó csak kérésre került az asztalra, végigtekinte az éttermen csak egy asztalon láttunk ilyet. Két nagyon fiatal pincér volt műszakban, feladatukat unottan végezték, vendéggel való kommunikációra nem törekedtek.

Az ételek mennyisége nagyon visszafogott, és ezt a trendi tálalás sem tudta ellensúlyozni. Ízre kifogástalan volt minden (karalábéleves, vad, csirke, csokiszuflé, kávé), de a csekély vendégek száma ellenére nagyon sokat kellett várni a levesre. (A szuflét elővigyázatosságból már az elején berendeltük.)
Összegezve: felkapott, trendi lokalitás, de ennyi pénzért és rászánt időért egy jó vendéglőben vagy akár óbudai étterem-kávézóban minőségibb szolgáltatást kapunk.

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 09. 15. 11:33

Újabb látogatás alapján mondhatom, nagyon jó hely!
Csülök tatár, dupla lecsó, vörösboros vaddisznópörkölt túrófánkkal, őzpecsenye diós krokettel, hogy a különlegeseket említsem, na meg a hagyományos császármorzsa, túrógombóc és a modern csokiszuflé madártejjel... A magyar és a nemzetközi ízek is békésen egymás mellett, vagy inkább után!

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 08. 07. 12:57

Régóta nézegetem, végre egy baráti meghívás okán meglátogathattam a híres szülők (Bodrogi Gyula, Voith Ági) gyermekének éttermét. Hangulatos a berendezés, a falakon a színész-szülők fotói, és látványkonyha, azaz az üvegfalon át az is látható, mi folyik a konyhában. Komoly munka, ami érződik is a fantáziadús ételeken. A rendezvényen többféle ételt is megkóstolhattam, a málnaleves vaníliahabbal igazán kiemelendő, mert nem vagy alig volt cukros. A tárkonyos bárányleves sem a megszokott módon készült, nem tejszínes, viszont nagyon finom volt. Gondolom, hetente, de minimum szezonálisan változik a falra írt, sűrű ételkínálat, nem lenne könnyű a választás. Nem olcsó étterem, de érdemes kipróbálni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés