Bock Pince - Hotel Ermitage**** - Óbor Étterem

0 értékelés
Cím:
7773 Villány, Batthyány utca 15
Telefonszám:
+36-72-492919
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

A Bock család 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel a Villá¬nyi borvidéken. A bor szeretete és elkészíté¬sének fortélyai apáról fiúra szállnak immáron 9 generáció óta.

A szőlőtermesztés jelenleg 70 hektár saját- és 70 hektár integrált szőlőterületen történik. Az ültetvények a Villányi borvi¬dék legkiválóbb dűlőiben találhatóak (Jammertál, Kopár, Bocor, Csillagvölgy, Fekete-hegy, Ördögárok). A borvidékre jellemző vörösborok mellett több fehérbor és különféle rosé borok teszik izgalmassá és változatossá borsorunkat.

Családunk több évtizedes borászati mun¬kássága mellett aktív ré¬szese és alakítója a villányi borturizmusnak, vendéglátásnak. Szálláshelyünk 1996-ban 4 szobás panzióként kezdett üzemelni, majd a folyamatos fejlesztéseknek és az egyre növekvő borturizmusnak köszönhetően 2013-ban 4 csillagos szállodává vált. A Bock Hotel Ermitage egyaránt nyújt felüdülést családok, magánszemélyek, valamint a borkultúra rajongói számára. Szállodánk 27 szobával, 58 férőhellyel, mediterrán terasszal, két konferenciateremmel, wellness részleggel, játszótérrel, sétáló parkkal rendelkezik. A szobák tágasak, berendezésükben a letisztult és kényelmes stílust követik.

Wellness részlegünkben található kikapcsolódási lehetőségek (medence, finn szauna, infra szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, jégkút) szállóvendégeink számára térítésmentesen vehetőek igénybe.

Szállodánkban különféle (frissítő és vinoterápiás) masszázsokkal, kozmetikai kezelésekkel biztosítjuk a pihentető kikapcsolódást, energetizáló felfrissülést.

A szobák többsége pótágyazható, igény szerint gyermekágyat is biztosítunk. A legkisebbek kedvéért a Hotelen belül játszósarkot, a Hotel udvarán pedig játszóteret alakítottunk ki. Az állatbarát vendé¬geink felár ellenében házi kedvenceiket is magukkal hozhatják. A Hotel teljes területe akadálymentesített, a recepció és a szobák között lift könnyíti meg a közlekedést.

A főépületben található modern technikai eszközökkel felsze¬relt konferencia- és különtermeink ideálisak céges rendezvények, tréningek lebonyolításra. A termek technikai felszereltségét tekintve flipchart-tal, projek¬torral, dvd lejátszóval, hangosítással és vezeték nélküli internet hozzáféréssel rendelkeznek.

A Bock Óbor Étterem rusztikus és egyben házias stílussal, valamint a pincészet kitűnő boraival várja a kulináris élvezetek iránt érdeklő¬dőket. Éttermünk ideális helyszín családi rendezvé¬nyek, baráti összejövetelek, romantikus borvacsorák számára. Otthonos teraszunkon tavasztól őszig élvezheti Villány mediterrán hangulatát. Folyamatosan megújuló étlapunk, valamint a kitűnő séfjeink gondoskodnak arról, hogy fen¬séges ízekben és maradandó gasztronómiai élményekben legyen részük az ideláto¬gatóknak. A borok és ételek választásánál szakszerű segítséget nyújtanak sommelier képesítéssel rendelkező kollégáink. A honlapunkon megtalálható a háromnyelvű étlapunk és lehetőség van online asztalfoglalásra is.

Minden vendégünk számára lehetőséget nyújtunk pincelátogatásra, ahol megtekinthetik a borkészítés különböző fázisait. A 100 méteres pincénken át eljuthatnak a fantasztikus akusztikájú körpincénkhez is, amely kiváló helyszíne díjátadó ceremóniáknak, esküvői szertartásoknak, különleges hangulatú borkóstolóknak, hangversenyeknek.

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM
7773 Villány, Batthyány u. 15.
ASZTALFOGLALÁS
Telefon: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
www.bock.hu
Megnyitás
2003. 02. 01.
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Bock Pince - Hotel Ermitage**** - Óbor Étterem

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Maul Pincészet és Kisvendéglő 7773 Villány, Baross G. u. 39/A
2 értékelés
Thumbnail Crocus Gere Bor Hotel - Wine Spa**** 7773 Villány, Diófás tér 4-12.
1 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés