Bobajka

(2.5) - 2 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 27
Telefonszám:
+36-70-5965573
Kategória:
Cukrászda

További információk

Cukor, glutén és tojás mentes cukrász sütemények, apró sütemények, pék sütik, fagyik több ízben, csokoládék, lekvárok, szörpök, desszertek és más egyéb finomságok mind mind cukor nélkül.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Bobajka
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 23:05

Az utóbbi időben több cukrászdában jártam, mint szerettem volna. Ugyanis a diétám szempontjából nem túl jó irányba haladok. Most mégis egy olyan cukrászdáról írok, amely nagyon sok igényemnek megfelel. A Bobajka cukrászdára egy véletlen folytán bukkantam rá. Parkolóhelyet kerestünk és meglepődve fedeztem fel a Dohány utca egyik üzletét. Ez a vidám feliratokkal tarkított kirakat vonzott, előbb a tekintetemet és később már az ízlelőbimbóimat is.
Az üzletbe belépve egészen csodás sütemények tárulnak szemünk elé (ez más cukrászdákra is jellemző) és mint kiderült itt nemcsak a szem lakhat jól. Az eladó készségesen sorolta fel a különféle alapanyagokat, melyből a sütemények készültek. Végül nagy gondolkozás után a bounty sütiszelet mellett döntöttünk. Ketten ettünk egy szeletet, amely mondanom sem kell csodás ízeket tartogatott számunkra. A sütemény kukoricalisztből, gluténmentesen, nyírfacukorral készült (bár olyan pici "talpa" volt, hogy tényleg csak egy vékony csík jelezte, hogy egy tészta tartja az alsó részt, tehát elenyésző a liszttartalom), így minden elvárásomnak megfelelt. A "hab" a tortán mégis az volt, hogy második villamozdulatunk után nagyszerű látvány tárult elénk, ahogy a csokoládé selymes fényével elkezdett csordogálni a süteményből újabb szemet gyönyörködtető látványt nyújtva számunkra.
Nem gondoltam volna, hogy ebben a kis, egyszerű cukrászdában fogom enni eddigi életem egyik legjobb "egészséges" süteményét.
A felső rész, ahol le lehet ülni lehetne egy kicsit több dekorációval ellátott és színesebb, de ez az ízélményen kicsit sem rontott számunkra.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 27. 19:18

Elolvastam a lenti ajánlást és lelkesen mentem el a cukrászdába, mert a gyerekemnél fruktóz malabszorpciót diagnosztizáltak és nagyon meg kell néznünk, hogy mit eszik. Az eladó egyáltalán nem volt lelkes, csak azt hajtogatta, hogy két beszállítójuk van, akik nem árulják el a termékek pontos összetételét, így fogalma sincs, hogy melyik tortában mi van, annyit tud, hogy amelyik drágább, abban xilit van. Nem tudja, melyikben van fruktóz és nem is tud senkit megkérdezni már. kb. 5 óra volt. Gondolom nem árulok el titkot, hogy ezután nem mertem semmit sem venni és mélységes csalódottságomnak adtam hangot. Jó lett volna új ízélménnyel meglepni a gyerekemet. Úgy látszik, nem mindegy ki áll a pult mögött. Mint ahogy a velem lévő 14 éves lányom is megjegyezte, ezen a nőn látszik, hogy nem szereti a munkáját.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés