BL Óraszalon

0 értékelés
Cím:
1085 Budapest, József körút 5.
Telefonszám:
+36-20-4242531
Kategória:
Órák

További információk

Üzletünk az Europeum Bevásárlóközpontban található.

Cégünk 1993 óta foglalkozik minőségi karórák forgalmazásával, így immár több mint 15 éves tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az óraforgalmazók világában.
Célunk a kezdetektől fogva, hogy az időmérés mesteri eszközeit a hazai közönség elé tárjuk. Legyen az egy olcsóbb, hétköznapokra szánt kvarcóra vagy egy limitált példányszámban készült, kézzel összeállított szerkezetű chronometer, a lényeg a minőség.
Forgalmazott márkáink: CASIO, DKNY, Doxa, Fossil, Guess, Mido, Police, Swatch, Tissot. Ezen minőségi óramárkák mellett találhat üzleteinkben Flik-Flak gyermekórákat a fiatalabb korosztály számára és Police, Rochet és Swatch ékszereket.
A BL Óraszalon Kft. ̶ a Btech csoport tagjaként ̶ magyarországi képviselője több olyan, a Swatch Group-hoz tartozó svájci világmárkának, mint a Mido, Tissot, Swatch óra és ékszer, valamint a Flik Flak gyerekórák, olyan jelentős divatmárkáknak, mint amilyen a Police /Police karóra, a Police acélékszer és a Police bőr termékek, valamint a Playboy karóráknak és a francia Rochet acélékszereknek.
Óraszalonjaink kizárólag olyan termékeket forgalmaznak, melyek mellé a szabványos jótállást hozzáértő szakszervizek garantálják.
Kapcsolatrendszerünk révén nem csak az üzleteinkben kiállított márkákat, de az összes nemzetközileg elismert óragyártót és termékeiket is elérhetővé tehetjük az Ön számára, illetve azok garanciális javítását is tudjuk vállalni a cég által ismertetett garanciális feltételek mellett.
Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően az ország nyolc pontján található óraszalonjaink a hét minden napján várják ügyfeleinket. Ezen terjeszkedésnek köszönhetően vállalatunk az ország legnagyobb óra kiskereskedelmi hálózatává nőtte ki magát.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Utcán, pénzért
Pláza Europeum Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - BL Óraszalon

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés