Bioholding Bemutatóterem

0 értékelés
Cím:
9024 Győr, Pápai út 2
Telefonszám:
+36-70-3103533
Kategória:
Gyógyászati segédeszköz

További információk

A Bio-Holding Kft. immáron 10 éve áll az Önök rendelkezésére kiváló termékeivel, fiatalos dinamizmusával és magas fokú megbízhatóságával. Beszállítói vagyunk Magyarország legnagyobb gyógyfürdőinek, hoteleinek, sportegyesületeknek, egészségközpontoknak, szépségszalonoknak, bioboltoknak és gyógyszertáraknak. Mivel cégünk nagymértékben törekszik a vásárlóink teljes megelégedettségére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, és magas szaktudással rendelkező szakembereket alkalmazunk.
Fő tevékenységi köreink
Spa Pro Jade masszázságy importálása, forgalmazása. Spa Pro Jade szalon Franchaise hálózat bővítése.
Rekongem, Emspoma krémcsaládok importálása, forgalmazása.
Masszázságyak, mobil-masszázságyak, masszázskellékek forgalmazása.
Himalájai sótermékek importálása, forgalmazása.
Infrakabinok, finn és kombinált szaunák gyártása, forgalmazása.
A Spa Pro Jade ágy forgalmazását 2007-ben indítottuk. Az eladott darabszámok és vevőink elégedettsége mutatja a termék megbízható minőségét, ezért is vállaljuk bátran a 3 év garanciát. Az egészséges élet és a prevenció fontosságát szem előtt tartva, célunk az országos Franchise-hálózat kiépítése.
Cégünk által importált masszázskrémeket 1965 óta gyártja a Jutta s.r.o. cseh cég, Magyarországon kívül forgalmazzák még Németországban, Ausztriában, Dániában, Kanadában, Spanyolországban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ukrajnában.
Kiváló minőségű masszázskrémeink számos olimpiai játékokon, világ- és Európa-bajnokságokon nyújtanak segítséget a sportolóinknak a minél jobb eredményeik elérésében, rehabilitációs kezeléseknél, a sérülések megelőzésében és a gyógyításban. A 2004-ben Athénban megrendezésre került olimpián résztvevő sportolók munkáját az Emspoma krémcsalád segítette.
Célunk minden vásárló teljes elégedettségének biztosítása, az ügyfeleinkkel való szoros és hosszútávú kapcsolat kialakítása.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Bioholding Bemutatóterem

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Marcal Étterem 9024 Győr, Déry Tibor út 11/a.
9 értékelés
Thumbnail Xantus János Állatkert 9027 Győr, Kiskút liget 1.
14 értékelés
Thumbnail antikvárium-bizományi áruház 9021 Győr, Árpád út 17
3 értékelés