BioABC

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Múzeum körút 19
Telefonszám:
+36-1-3173043
Kategória:
Biobolt

További információk

A bolt kínálata jelenleg nem 100% bio, melynek oka egyrészt beszerzési forrás hiány, másrészt a gyakorlat azt mutatja, hogy bizonyos bio termékekre nincs fizetőképes kereslet. Ezeket a termékeket időről-időre újra felajánljuk és az évek során jó néhány lassan bekerült az állandó választékba. Sok reformélelmiszert bio és nem bio minőségben egymás mellett tartunk, mert igény van rá.
Az egészséges táplálkozás irányzatainak színes palettáját kívánjuk kínálni, rugalmas és nyitott, de kritikus szemlélettel. Mindenkit a maga útján szeretnénk segíteni és kiszolgálni legjobb tudásunk szerint.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - BioABC
Mary Ferenczi Mary Ferenczi
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 06. 26. 18:48

Nagyon örülök,hogy végre találtam olyan üzletet,ahol a PI víztől a rizs lisztig,a vitaminokat ,friss zöldárút ,különleges szappanokat stb megvásárolhatom.Jó minőséget,jó áron-kedves,hozzáértő eladók készségesen segítenek.Bátran ajánlom,tiszta ,rendezett pultok és árú bőség.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 15:11

A bioboltok napjainkban nagyon elterjedtek, a tudatos táplálkozás egyre fontosabb az embereknek és élnek is a lehetőségekkel, amelyek az útjukba esnek. A Múzeum körúton lévő BioABC a szokásos bioboltoknál egy kicsit nagyobb és több termékkel kecsegteti a vásárolókat, mint az átlagos bioboltok. Én egy véletlen körúti séta folyamán tértem be a boltba, éppen könyvvadászaton voltam, mikor észrevettem, hogy a körúton lévő sok könyvesbolt között megbújik ez a nagyszerű bolt is. A péksütemények mellett a hűtött termékek közül is válogathatunk, egy viszonylag nagy hűtő várja a különlegességeket szerető vásárlókat.
Én a candida diéta elveit próbálom követni és ez a bolt nagy segítséget nyújt számomra ebben. Az alapanyagok beszerzése talán itt a legkönnyebb a környéken, mert sok dolog közül lehet válogatni és ha valamit mégsem találunk, biztos, hogy van valami alternatíva. A boltban dolgozók igen segítőkészek és értik a dolgukat, bármilyen kérdésre szívesen és segítenek.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 11:25

A BioABC üde színfoltja a Múzeum körútnak, az emberek előszeretettel térnek be a kis – ám nem túlságosan kicsi! – üzletbe. Különféle magvak, asztalgyümölcsök, gabonafélék, húsok és húspótlékok, hidegen sajtolt olajak, bio élelmiszerek és pékáruk nagy választékban kaphatók. Ami igazán különlegessé és szerethetővé teszi a boltot, az a belső helyiségben található árukészlet: bio idényzöldségek és –gyümölcsök kategóriájukban egészen elfogadható árakon várnak minket, nem beszélve azokról a földön szorosan egymás mellé állított, nagy jutazsákokról, amiktől minden alkalommal jókedvem támad. Ezek a zsákok színültig vannak töltve finomabbnál finomabb szárazáruval (basmati rizs, indián vadrizs, vöröslencse, kuszkusz, bulgur, köles, hajdina, csicseriborsó – képtelenség mindet felsorolni). A zsákokból bögrékkel mérhetünk magunknak a lebomló zacskókba, amelyeket rögtön le is mérnek. Sokféle bio ételízesítőjük és fűszerük van, s az érdeklődők „csapolt” Pi-vizet is találhatnak itt. A pénztárpult mögött táplálékkiegészítők és natúrkozmetikumok is találhatók. A leginkább azonban a remek élelmiszerfelhozatalt érdemes kiemelni , mert emiatt bárkinek megéri ide betérnie.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés