Bijou Brigitte

(4.0) - 13 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2387055
Kategória:
Ékszerbolt, Órák, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Westend City Center bevásárlóközpont földszintjén az Eötvös sétány 31. szám alatt található.

Profilunk:
-bőráru
-táska
-bizsu
-óra
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
13 korábbi értékelés - Bijou Brigitte
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 13:06

Nagyon szépek a kiegészítőik, és bőséges a választék, de csak az akciós termékekből szoktam vásárolni, mert inkább veszek többféle más-más ruhákból illő darabot, mint egyet, amit viszont nem tudok annyira variálni.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
228 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 14:50

A gyengéim a szép színes ékszerek, így mindig szét szoktam itt nézni, néha meglepődök egyik-másiknak az árán, mert egy bizsuért nem adnék ennyit, de ha nagyon jól néz ki és épp olyat kerestem, akkor még belefér.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 15:41

Hogyha vannak akciós bizsuk, akkor benézegetek, de amúgy Nekem egy bizsu nem ér meg annyit, amennyit elkérnek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 12:55

Ebben a kis üzletben nem csak ékszereket lehet találni, hanem egyéb ruházati kiegészítőket is. Első alkalommal egy pénztárcát vettem itt, ami sokáig szolgált, és nagyon sajnáltam, amikor meg kellett válnom tőle. Elég apró volt, hogy mindenhol elférjen, de elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen félbe hajtani benne a papírpénzt. Egyszerűen tökéletes volt. Azóta is mindig hasonlót keresek. Nagy kedvenceim még itt a különböző formájú hajba valók. Amíg hosszú volt a hajam, mindig itt szereztem be néhány kedves hajtűt vagy hajgumit. Szeretteimnek is nem egyszer találtam már itt megfelelő ajándékot kedvező áron.

Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 17:29

A Bijou Brigitte a kedvenc bizsuboltom. Már töménytelen mennyiségben vásároltam náluk fülbevalókat, nyakláncokat és még bokaláncokat is. Mivel nem arany, vagy ezüst ékszerekről beszélünk, hanem egyszerű bizsukról, el kell fogadnunk, hogy ezek az ékszerek nem maradnak olyan sokáig szépek, csillogóak, és fényesek, mint egy igazi drágakő, vagy arany ékszer. De ez talán nem is olyan nagy baj. Így legalább sűrűbben okot találhatunk arra, hogy betérjünk az üzletbe, és újabb bizsu különlegességeket szerezzünk be. A westend-i Bijou Brigitte-ben nagy a választék, és az eladókkal sem volt még soha semmilyen problémám.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 19:06

A Bijou Brigitte számomra a felnőtt, elegáns nő boltja, pedig vannak bohókásabb darabjaik is, tényleg sokféle igényt, ízlést és korosztályt ki tudnak elégíteni. Gyűrűket rendszeresen találok, amiket nem tudok otthagyni az üzletben, de vettem már itt hajpántot és fülbevalót is. A karkötőket szeretem a legjobban, igazán vadító darabokat szoktam találni, akárhányszor bemegyek. Néha meglepődök egy-egy árcédulán, mert horror ára van az ékszernek és hát mégiscsak bizsuról van szó, de ha jól körülnéz az ember igazán jó vételeket is lehet találni. A kis táskák és pénztárcák is el tudnak bűvölni, de sajnos ezeket jóval olcsóbban máshol is megtalálja az ember.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 15:26

Legalább tíz éve járok rendszeresen a Bijou Brigitte-be, de az utóbbi időben inkább csak megszokásból mentem be körülnézni, nem nagyon vettem semmit. Első ránézésre még mindig ugyanolyan, mint régen, közelebbről már kevésbé. Taszítanak pl. a műanyag, halálfejes ékszerek, és az sem igazán késztet vásárlásra, ha törött fülbevalókat találok az állványokon. Persze ha pont ezek közül tetszene meg valamelyik, nem lenne gond, a legtöbb fülbevalóból, nyakláncból több darab is ki van téve, de az összképet akkor is rontja. Régebben nagyon sok mindent vettem itt, és egy részük még így több év után is olyan, mint újkorában. Ha az ember jól választ, korrekt áron, minőségi bizsut visz haza.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 18:39

Életem első nőiesebb karkötőjét ebben az üzletben szereztem be közel 5 éve, és a mai napig imádom. Nincs arany, nincs ezüst ékszer, ám mégis mindenki megtalálja azt, amit szeretne. Fülbevalók, karkötők, gyűrűk tömkelege vár bennünket, plusz a Váci utcán sétálhatunk egy nagyot, ahol több világmárkát is megtalálunk. Igaz, több plázában is megtalálható már a Bijou Brigitte, de ha vágyunk egy kis levegőre, egy olyan utcában, ami Pest egyik legforgalmasabb kerületében helyezkedik el, ide érdemes betérnünk!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 13:33

Szinte minden plázában megtalálható a Bijou Brigitte, aminek a nevéből is látszik, hogy itt bizony nem arany és ezüst ékszereket lehet kapni. Ma már egyáltalán nem meglepő, hogy a fiatalok itt vesznek egy-egy ékszert. Én akkor fedeztem fel, amikor egyik csoporttársammal dobókocka alakú medált mentünk vadászni két előadás között. Amíg ő válogatott a kisebb nagyobb, kismillió színű darabok között, én felmérhettem a terepet.
A boltra a rendezettség a legjobb szó. Nincsenek egymásra dobálva az ékszerek, hanem külön elkülönítik a fülbevalókat, nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket, ráadásul még színek szerint is külön polcon vannak.
Az ezer-háromezer forint között mozgó bizsuk között található nem egy szolid darab, de akad elvont is, mint például a revolver alakú fülbevaló.
Időtállóságát tekintve egy-két évig lehet hordani őket, de azután elkezdenek kopni. A pénzét mindenképpen megéri.
Ékszereken kívül hajcsatokat, kalapokat, és még öveket is vásárolhatunk az üzletekben, amelyek szintén hosszú ideig bírják a gyűrődést.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 16:08

Csak akkor megyek be, ha akció van, de nagyon szép áruik vannak.