Biarritz Étterem és Kávézó

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Balassi Bálint utca 2
Telefonszám:
+36-1-3114413
Kategória:
Magyar konyha, Kávézó, Francia étterem, Mediterrán étterem

További információk

A Biarritz étterem és kávézó, Budapesten a párizsi bérházakat idéző belvárosi épületek között, a Parlament és a Duna mellett, a Kossuth tér és a Balassi Bálint utca sarkán található.
Megújult, franciás hangulatú lipótvárosi éttermünkben immár 15. éve fogadjuk kedves vendégeinket.
Ételeinket kézműves technikával készítjük, lehetőség szerint ellenőrzött beszállítóktól vásárolt, organikusan termesztett alapanyagokból.

Gasztronómia felső fokon a magyar hagyományok és a modern konyha összekapcsolásával
Első értékelő
Megnyitás
1994
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Biarritz Étterem és Kávézó
bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 18:40

Nívós hely, nívós árakkal, de egyszer szerencsém volt itt elkölteni egy romantikus ebédet. Azóta is kísért a fogás előtt felszolgált vaj és baguette emléke: a tökéletesen olvadó, enyhén sós vaj és a ropogós kis kenyérke rögtön levett a lábamról és már ez meggyőzött, hogy itt valóban a gasztronómia felső fokáról beszélünk. A fogásokban természetesen később sem csalódtam. És itt megjegyeznék egy kis érdekességet, amit az ilyen jól menő éttermekről tapasztaltam: sok laikus megjegyzi, hogy mennyire kevesellik a felszolgált étel mennyiségét az ehhez hasonló helyeken (biztos mindenkinek ismerős a kép, ahogy a hatalmas tányér középen egy szépen elrendezett hússzelet kuporog, petrezselyemlevéllel a tetején), én azonban amellett vagyok, hogy a legjobb éttermek által felszolgált ételek mennyisége épp annyi és olyan minőségű, amitől az ember éppen jól lakik. És ilyen a Biarritz is, nem messze a Parlamenttől, elegáns környezetben és készséges kiszolgálással.

Hasonló szolgáltatók a közelben