Bershka

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-5014950
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha

További információk

Üzletünk a Westend City Center bevásárlóközpont földszintjén a Bocskai kiskörúton található.

Profilunk:
-női ruházat
-férfi ruházat
Egy piacvezető márka, melynek célcsoportja az igényes, fiatalos réteg. Kevesebb, mint két év alatt száz üzletet nyitottak és megalapozták a márka jó hírnevét. Jelenleg több, mint 700 üzletük van 50 országban szerte a világon.

A Bershka egyedülálló az üzlet berendezését és a megjelenését tekintve. Ez az egyedi megjelenés jellemzi a bolt egész területét, beleértve a kirakatot is.

Minden Bershka üzlet designos, fiatalos és célja, hogy a vásárlást minél kellemesebbé tegye. Amíg a vásárlók nézelődnek, próbálnak a legújabb slágereket hallgathatják és az üzlet falán láthatják az aktuális trendeket bemutató fotókat.

A Bershka minden szezonban lány és fiú kollekciót is bemutat, mely a legújabb trendet követi divatos színekben.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Bershka
Juhász Krisztina Juhász Krisztina
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 11. 22:36

Szimpatikus az egyedi, fiatalos stílus! Viszont ma nem tudtam vásárolni, mert hiány volt az M"es méretekből.. (kabát, nadrág). Párom szövet kabátot szeretett volna venni, ami ugyancsak mérethiány miatt nem jött össze. Remélem a későbbiekben megtalálom a nekem megfelelő darabot!

koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 12:15

Irreálisan drága ahhoz képest,hogy mennyire silány minőségűek a ruháik..Ráadásul mostmár egyre inkább az extrém divat felé megy el..

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:06

Ide a legtöbbször a férjemmel együtt szoktunk bemenni és ameddig én végignézegetem az összes ruhát, addig a férjem a férfi ruhákat átfutja gyorsba. Itt a vadabb, fiatalosabb ruhák vannak, amiket leginkább buliba szoktam használni. A Pull&Bear-hez hasonlóan, itt is imádom a pólók mintáját és szabását...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 22:15

Soha nem felejtem, hogy mit gondoltam, mikor először meghallottam, hogy Bershka: tuti valami gáz bolt, ahol csak ilyen csilli-villi, „trendi” ruhákat lehet kapni. De amint berángatott egyik ismerősöm rájöttem, hogy mennyire rosszul hittem. A bolt hangulata egyből megfogott, ami véleményem szerint a pörgős zenének is nagy mértékben köszönhető. Az eladók kedvesek, és nem érzem a tekintetüket a hátamban, mint a legtöbb boltban. Végső, de nem utolsó sorban a ruhák stílusa engem nagyon megfogott: nem szokványosak, de nem is kirívóak. A bolt teljes mértékben kielégíti az igényeimet, és csak ajánlani tudom.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:38

Bár a Bershka főleg a fiatalabb korosztályok számára kínál ruhákat, és az időtálló divat helyett inkább egyszezonos, ennek megvan az előnye is. A fast-fashion filozófiát rendkívül jól használja ki a márka, egyből reagál a divat változásaira, és pár hét múlva már kapni is lehet a luxusmárkák vízióinak egyszerűsített, nagyságrendekkel olcsóbb darabjait. Az üzlet mindig zsúfolt, de nem rossz értelemben, hisz már az is feldobja az embert, ha az épp divatos zenékre épp divatos ruhákat próbálhat, épp divatos fiatalok között. Bár a Bershka nem való minden korosztálynak, huszas éveink közepéig nyugodtan útbaejthetjük ezt az üzletet is, amikor épp elkölteni készülünk a pénzünket.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 01:13

Végre a Westendben is megnyitották az üzletet, mert már csak innen hiányzott. A márka darabjai a metroszexualitáson alapulnak, mert az összes plázakandúr itt szokta felvásárolni az egész boltot. Az anyagok minősége meglepően jó, pedig ránézésre az ember nem ezt gondolná. Az árak középkategóriába tartoznak, az átlagnál drágábbak, de egy-egy szezonális leértékeléskor általában minden darabból marad pár méret, amik 50-70%-kal olcsóbban megvásárolhatóak, hibátlan állapotukban. Mindig tömeg van, de a próbafülkékre mégsem kell várni. Az eladók mindenhol kedvesek, a zene pedig nagyon feldobja, az amúgy fárasztó válogatást.