Bershka

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-5055970
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha, Gyerekruha

További információk

Üzletünk a Mammut II. Bevásárlóközpont I. emeletén található.

Az Inditex Csoport 1998-ban egy új márkával jelentkezett, mely a fiatal vásárlók igényeit elégíti ki követve a legújabb trendeket. A Bershka egy piacvezető márka, melynek célcsoportja az igényes, fiatalos réteg. Kevesebb, mint két év alatt száz üzletet nyitottunk és megalapoztuk a márka jó hírnevét. Jelenleg több, mint 700 üzletünk van 50 országban szerte a világon.

A Bershka egyedülálló az üzlet berendezését és a megjelenését tekintve. Ez az egyedi megjelenés jellemzi a bolt egész területét, beleértve a kirakatot is.

Minden Bershka üzlet designos, fiatalos és célja, hogy a vásárlást minél kellemesebbé tegye. Amíg a vásárlók nézelődnek, próbálnak a legújabb slágereket hallgathatják és az üzlet falán láthatják az aktuális trendeket bemutató fotókat.

A Bershka minden szezonban lány és fiú kollekciót is bemutat, mely a legújabb trendet követi divatos színekben.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Bershka
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
340 hasznos vélemény
2013. 06. 23. 17:04

Szeretem az egyedi mintás pólóikat, csak az az egy a problémám, hogy a minőség nem annyira tartós Náluk nagy bánatomra! Pedig van egy igazán kedvencem, de itt-ott már elkezdett anyaghibájából adódóan több pici luk képződni rajta, ezért varrogatásra szorul, pedig nem annyira régen vettem...

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 18:47

Imádott boltom, egyszerűen rajongok érte! A pénztárcám szűkössége miatti elérhetetlenség csak tovább fokozza a hatást, még inkább vágyom színpompás ruháira. Darabjai alapvetően megfizethetőek, kiváló minősége tagadhatatlan, így ár-érték arányból jelesre vizsgázott nálam!
Eddig leginkább áhítoztam, nézelődtem üzleteikben, de tavaly nyáron rávettem magam és áldoztam a ruhavásárlás oltárán. Szert tettem egy gyönyörű, XS-es méretű, türkizkék nyári ruhácskára, ami szinte könyörgött nekem, hogy vigyem magammal. Nem hiába, mikor felpróbáltam mintha rám öntötték volna és éreztem; ez a ruha nekem született.
Azóta is hordom, mikor csak az időjárás engedi, s bár agyon hordtam szegényt, még mindig újonnan vásárolt állapotban várja, hogy újra és újra felvegyem.

A másik Bershkához kötődő élményem a barátnőm pink, testhez simuló farmere, amibe első pillantásra beleszerettem. Próbáltam beszerezni magamnak is egyet az üzletben, de akkoriban még nem futotta rá, későbbre pedig elfogyott, mert szezonális darab volt.
Ettől függetlenül nem mondtam le róla egykönnyen, kölcsönkértem a barátnőmtől először egy, kettő, majd több alkalomra, míg végül (ezúton is ezer hála a barátnőmnek) az egész nyarat és még a gólyatábort is végigtündökölhettem benne.

A Berskha számomra a megközelíthetetlen és megközelíthető egyben. Gyönyörű ruháira érdemes gyűjteni és várni. Idővel ez is meghozza gyümölcsét; érezni a mámorító sikerélményt, mikor az áhított darabot végre magaménak tudhatom és learatni az elismerő pillantásokat, mikor végre általa lehetek igazi önmagam.

Hasonló szolgáltatók a közelben