Bem Utcai Óvoda

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
6725 Szeged, Bem u. 3.
Telefonszám:
+36-62-442-539
Kategória:
Óvoda

További információk

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 6:30-17:00
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Bem Utcai Óvoda
rosta judit rosta judit
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 10. 12. 08:01

Nem értek egyet a fenti véleménnyel! A pedagógusok nagyon felkészültek, következetesek, a körülmények pedig tökéletesen megfelelőek az óvodában. A büntetés nem megszégyenítés, felkészít a felelősségteljes iskolai évekre. Két gyermekem járt ide, teljesen különböző típusok, mégis mindkettővel megtalálták a hangot. Én nem keveselltem a programokat, ha szerveznek valamit, mindent beleadnak. Ne felejtsük el megköszönni, hogy munkaidejükön túl foglalkoznak még a gyermekeinkkel!
A konzervatív nevelési vonal pedig szerintem manapság kincs! Nem az számít, zöld-e egy óvoda, hanem pedagógiailag felkészült-e.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 03. 07:52

Ma megy a kisfiam utoljára az óvodába. Én maximálisan elégedett voltam az óvónőkkel ,itt mindig biztonságban éreztem a kisfiamat. Családias,kicsi óvoda, ahol mindenki ismeri egymást és odafigyelnek a gyerekekre.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 05. 17. 17:15

Nyilvánvalóan lehetnek különbségek még egy óvodán belül is - a fenti vélemény azonban súlyosan elfogult és félrevezető! Az ovi állja a versenyt az "elit" óvodákkal, nem "fancy", de kellemes családias légkör jellemző rá, nem túlzsúfolt, nagy udvara van, jó a közlekedés. Az óvónők tapasztaltak - kétség kívül a klasszikus vonalat követik, de nem esznek gyereket. Egyedül a dajkákra vonatkozó véleménnyel értek egyet. Diplomám is van, meg három gyermekem és több óvodával volt már kapcsolatom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail EzerJó Borszaküzlet 6722 Szeged, Honvéd tér 5/b.
10 értékelés
Thumbnail Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. 6725 Szeged, Cserepes sor 47. (bejárat a Kálvária sugárút felől)
26 értékelés
Thumbnail Dr. Berkovits Csaba fogorvos 6720 Szeged, Tisza Lajos körút 64-66.
22 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 06. 24. 15:09

Nincsenek jó tapasztalataim. 2 gyermekem járt ide 4-4 évig. A pedagógusok nagyon merevek, régimódiak, a fő pedagógiai cél, hogy csendben üljenek a gyerekek és zavartalanul nőjön a fű az udvaron (ez nem vicc!). Sok a megszégyenítés, kollektív büntetés. A szülőket nem tekintik partnernek, másképp bánnak a gyerekkel, ha látja a szülő, és ha nem. Az iskolára egyáltalán nem készít fel. Soha nem kaptam érdemi információt arról, hogy mit csinál a gyerekem nap közben, hogy fejlődik, miben segíthetném. Semmi pluszt nem ad a gyereknek, nagyon kevés a gyerekbarát, érdekes program, csak a minimumra törekednek a pedagógusok. Ha nem lettek volna ott a nagyon aranyos dajkanénik, nem bírták volna ki a gyermekeim az óvodás éveket.

2 kitűnő tanuló kisgyerek többdiplomás anyukája