Belga Praliné

0 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Ferenciek tere 5.
Telefonszám:
+36-1-2464670
Kategória:
Kulináris bolt

További információk

Belga csokoládéipar prémium minőségű termékeit szeretnénk megkedveltetni a hazai csokoládé rajongókkal, mégpedig a legteljesebb választékban. Így legyen az delicatesse bolt tulajdonos, rendezvényszervező, marketinges, HR-es, háziasszony, diabeteszes, biotermék fogyasztó vagy egyszerűen csak „csoki függő” nálunk megtalálhasson mindent.
Természetesen a „trendeket” mi is igyekszünk követni. Egyre népszerűbbek a magas kakaótartalmú termékek, a különleges íz kombinációk. A belga piacon megjelenő újdonságokat is szeretnénk idehaza minél hamarabb megismertetni; ilyen az étcsokoládéval bevont kandírozott citromhéj(vigyázat! Nem a jól ismert narancshéj, mert az kötelezően van), a mogyorós csokoládé rajongóknak a nut-on- nut (pörkölt mogyoró ét v. tejcsokoládéval leöntve), a gyümölcspürékkel töltött bonbonok és a legújabb divat : a macaronok!!!

Újdonság az is, hogy kiemelten gondolunk a háziasszonyokra mogyoró és csokoládé krémjeinkkel, csokoládépelyheinkkel, -kelyheinkkel, dekorjainkkal, forró csokoládé pálcáinkkal.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Belga Praliné

Hasonló szolgáltatók a közelben