Beatrix Cukrászda

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1165 Budapest, Imre utca 2
Telefonszám:
+36-1-4072198
Kategória:
Cukrászda

További információk

Termékválasztékunkban több mint 100-féle torta, desszert, teasütemény, sós és édes sütemény, több mint 30-féle fagylalt és fagylaltkelyhek sora található. Naponta közel 70-féle terméket állítunk elő, melyek alapvetően a régi cukrászhagyományokat és ízeket őrzik. Kínálatunkban azonban mindig szerepelnek újdonságok, szezonális finomságok, egyedi íz-különlegességek és gasztrológiai érdekességek is, amik nemcsak Mátyásföldön, hanem Budapest egész területén népszerűek.
Az érkezéstől a távozásig figyelünk a kényelemre, ezért vendégeink a megfelelő parkolási lehetőség mellett, biciklitárolót és a cukrászda területén használható WIFI-t vehetnek igénybe.
Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.
Első értékelő
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Beatrix Cukrászda
V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 10:00

A Beatrix Cukrászda Mátyásföld szívében található, a hév Imre utcai megállójától nem messze. Egyszerűen fantasztikus almás süteményeket készítenek. Egy szelet almás pitéjük, vagy egy almás de lux torta szelet képes volt egy nagyon rossz napot is rendbe hozni.
A másik különleges dolog, hogy itt olyan mignon-t lehet kapni, amit még én is szeretek, sőt. Nagyon régen elkönyveltem magamban, hogy ez a süti nem az én világom, de egyszer egy barátnős sütizéskor megkóstoltattak velem egy csokisat, és mintha teljesen új süteményt kóstoltam volna. Isteni volt. Bár sokan azt mondják, drágák a cukrászdák, úgy gondolom, hogy az a pár száz forint megéri. Sőt, most már házhoz is rendelhetünk a Beatrixból, ami nagy csábítás.
Hiába költöztem el Mátyásföldről, ha arra járok, a Beatrixba szinte mindig betérünk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Vári Cukrászda 1162 Budapest, Szlovák út 86.
22 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés