Bazsalikom Bisztró

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Lajos utca 93
Telefonszám:
+36-30-4647963
Kategória:
Olasz étterem

További információk

Olasz ételkülönlegességekkel várja éhes vendégeit a bisztró. A naponta változó ebédmenüről a facebook oldalukon tájékozódhatunk. A helyben fogyasztás mellett házhoz szállítanak az I., II., III. és XIII. kerületekbe (a kiszállítás díjtalan).
Első értékelő
Megnyitás
2012. 02. 01.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Bazsalikom Bisztró
Váradi Szilvia Váradi Szilvia
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 16. 15:37

A közelben lakunk, többször rendeltünk már pizzát, amiről eddig csak pozitív véleményt tudok írni. Nem szeretem a vastag tésztájú pizzát, így az övék abszolút elnyerte a tetszésemet, eddig szállítási határidővel sem volt probléma.

Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 10:37

Új gasztrobisztró tűnt fel Óbuda éttermi palettáján. A Lajos utca szívében egy kicsi mediterrán kuriózum kínálja ezerízű Olaszország remekműveit. Mozarellás csirkemell steak, kéksajtos fehérborban pácolt jércemell, gnocchi, tonhalas szendvics és crudo pizza illatozott társaságunk tányérhalmazán. A sajtdarabok és a pármai sonkaszeletek csak pörögtek a villán, a szájba érve ízes könnyedséggel töltötték meg érzékszerveinket. Már szemünkkel felfaltuk saját választásunkat, már lopott pillantásokkal kóstolgattuk a másik olasz finomságát, mikor a tépett bazsalikom növények csak díszként megérintették az ételeket. Fröccsök és Aperol Spritz-ek apadtak poharainkban sebtében. Miközben a szánkban összeforrtak az esszenciák, a panoráma üvegfalak mögül bambultuk az esti budai sétányt. Mások a pultnál ülve fürkészték a boros palackokat, és figyelték a látványkonyhában brillírozó szakácstudományt. A virágokkal teli földbarna falak melegséget sugároztak, míg az eldugott lámpák fényáradatként világították meg a hosszú pultaljat. A belső helység, mint ékszerdoboz rejt magán mediterrán hangulatot, és a külső, zárt tér pedig az otthonosság szeretetével csiszolódik napról napra fényesebbé, hogy méltó társa legyen a beltéri enteriőrnek. A Bazsalikom Bisztróban a vendégek barátságos környezetre, megfizethető árakra és menyei ételekre lelnek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés