Batthyány Lajos Általános Iskola

0 értékelés
Cím:
1015 Budapest, I. Batthyány utca 8.
Telefonszám:
+36-1-2016282
Kategória:
Általános iskola

További információk


Ez a nagy múltú, 135 éves általános iskola a hagyományőrzés mellett az újítások bevezetésétől sem riad vissza. Iskolánk 2 tagozaton várja leendő elsőseit, a testnevelés-angolka és a montessori-jellegű osztályokba. A klasszikus Montessori óvodák és iskolák többsége alapítványi rendszerben működik, külföldön ez az egyik legdrágább iskolatípus. Mivel iskolánk nem alapítványi rendszerben működik, önkormányzati fenntartású, a Montessori-jellegű osztályok tanulói számára sincs sem tandíj, sem kötelező anyagi hozzájárulás.
Nemcsak eredeti Montessori eszközöket használunk, mivel ezek speciális felépítésű tananyagot feltételeznek – mi pedig a NAT szerint tanítunk –, hanem magunk fejlesztünk ki, készítünk és dolgozunk a Magyarországon elsajátítandó tananyaghoz adaptálható eszközökkel.

A testnevelés-angolka osztályok 20-25 fővel működnek. A heti 5 testnevelés óra keretében 1 alkalommal úszásoktatásra járnak a gyerekek, egész évben a délutáni órákban a különböző szabadidős sporttevékenységek teszik még mozgalmasabbá a napokat. A speciális tartáskorrekciós gyakorlatsor pedig prevenciós célt szolgál a gerincproblémák elkerülésére.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Batthyány Lajos Általános Iskola

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés