Bassiana Hotel & Étterem

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
9600 Sárvár, Várkerület 29.
Telefonszám:
+36-95-521300
Kategória:
Étterem

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Bassiana Hotel & Étterem
O. Lívia O. Lívia
12 értékelés
0 követő
2 plecsni
19 hasznos vélemény
2015. 07. 11. 19:19

Kisgyermekkel töltöttünk el itt 2 éjszakát.Tiszta,rendezett szobát kaptunk,amit az 1.éjszaka után is rendbe tettek.A pezsgő fürdő kicsi,de magadnak állíthatod be,mit szeretnél.A hotelből közvetlen átjárás van az arborétumba,ami fantasztikus környezetet ad a hotelnek.A reggeli nem annyira bőséges,mint a 4****-nál,de van választék.Csendes,nyugodt szálloda,kedves személyzettel.

Körmi Körmi
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 11. 22. 17:19

A hotel max 3*-osnak felel meg. Lepukkant, koszos, kopott, zajos. A wellness nagyon kicsi. az étterem 5*-ot érdemel, az ételek kiválóak, a személyzet figyelmes, a helyiség elég hűvös a klíma miatt. szállóvendégnek ennyi pénzért még egyszer nem mennék, de az étterembe bármikor szívesen beülnék.

M. Noémi M. Noémi
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 09. 01. 12:37

Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt a férjemmel, de még akár 2 hétig is szívesen maradtunk volna. A szoba nagyon kényelmes, szép volt, az étterem is nagyon szép, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás kedves volt, segítőkész volt mindenki. A fürdőtől gyalog egy kicsit messze van, de autóval pár perc.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Nádasdy Vendéglő 9600 Sárvár, Nádasdy Ferenc út 64
5 értékelés
Thumbnail Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa 9600 Sárvár, Vadkert utca 4
5 értékelés
Thumbnail Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 9600 Sárvár, Vadkert körút 1.
30 értékelés
Klaffl Gábor Klaffl Gábor
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 10:49

tÖBB ALKALOMMAL VETTEM RÉSZT ITT RENDEZETT SZÜLETÉSNAPON ÉS BARÁTI KÖRBEN TATOTT VACSORÁN KÜLFÖLDI PRTNEREKKEL.
AZ ÉTEL VÁLASZTÉK SZÉLES ÉS IZLETES. a FELSZOLGÁLÁS GYORS ÉS UDVARIAS. AZ ÉLMÉNYEIM AZ ÉTTEREM TOVÁBBI LÁTOGATÁSÁRA ÖSZTÖNÖZNEK

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 10:45

Nagyszerű kis szálloda, otthonos, kényelmes, modern és nagyon minőségi.nagyon jól éreztem magam,ritka, hogy valahonnan az ember tényleg nem akar hazamenni.Nagyon kedvesek az alkalmazottak, a szálloda összes dolgozója és az étteremben is mindenki.Szeretem azt a megbecsült érzést ami itt, mint vendég töltött el.Az étterem kínálata nem túl széles, ami nem is baj mivel minden fogás bőséges, nagyon finom és ami fontos szinte mindenből lehet kérni fél adagot is. A szűkebb de nagyon finom választék előnye, hogy egy hét alatt nagyjából végig ehetjük az összes fogást:)
A szállodai szobák légkondicionáltak,nagyon tiszták és jól felszereltek. A szálloda medencéje most nem volt használható mert augusztusra ha minden igaz elkészül az új, wellness szárny és az építkezés miatt ez le volt zárva. A szállodából egyből az arborétumba sétálhatunk át ami remek esti program.Közel van a fűrdőhöz és a pályaudvarhoz ( bár minket hazafele a szálloda munkatársa kivitt kocsival a pályaudvarra ami külön jó érzéssel töltött el és hatalmas segítség volt( utólag is köszönetem érte!!)Összességében csak jó tapasztalatokkal tudok szolgálni, figyelmesség, kényelem,vendégszeretet jellemzi ezt a kis gyöngyszemet Sárvár központjában!5 csillagból 7es!