Barna és Barna Cukrászda és Kávézó

(2.0) - 6 értékelés
Cím:
1119 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 4
Telefonszám:
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Barna és Barna Cukrászda és Kávézó
Szalai Anita Szalai Anita
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 01. 30. 08:41

Erről a cukrászdáról nincs jó véleményem.Először is drága.Másodszor pedig nem friss a sütemény.Kétszer probálkoztam(másodszor azért,hátha az első alkalommal "véletlenül" volt nem friss.),de másodszor se volt friss,szinte ehetetlen.Nem is tudtam megenni.Kidobott pénz volt.

Tamás Béleczki Tamás Béleczki
90 értékelés
0 követő
10 plecsni
84 hasznos vélemény
2013. 11. 22. 18:19

Már régóta szemeztünk a hatalmas krémessel, nagyon meg akartuk már kóstolni. Vettünk is egy francia krémest pár hete, de nem olyan volt, mint amilyet vártunk. A sárga hab jó volt, de a tetején a fehér nagyon ízetlen. Talán csak elrontották.

mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 14:36

Az ára jó, ha óriási süteményekre vágyik valaki (pl. 10x10 centis krémes). A személyzet barátságos. Viszont a készítményeik többsége túl tömény, vajas, habos, cukros. A gyümölcsös túrótorta bejött, de tényleg inkább a mennyiség, mint a minőség miatt ennék itt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Zoltai Klára Zoltai Klára
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 18:43

Születésnapra csokitortát vettem. Nagyon megadtuk a módját, gyertya, csillagszóró, marcipán köszöntő, /doboz/. Sajnos az első falat után mindenkinek a tányérján maradt a szelet. Mondhatni, hogy élvezhetetlen, íztelen, csokihoz nem is hasonlító ízzel. Nagy csalódás volt, sűrű elnézést kérve a saját készítésű diótortával vígasztalódtunk. Sajnos épp az ünnepelt kedvence a csokitorta, amit rossz helyről választottunk. Ha lenne nulla, annyira értékelem. Beütök egyet, hogy a hozzászólásom befogadják.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 23:13

Annak ellenére, hogy több esélyt is adtam nekik, ez a cukrászda mindig nagy csalódást okozott… Óriási méretű, cukorhabos süteményeik vannak, amik első látásra nagyon csábítóak tudnak lenni, ha valaki szereti az ilyesmit. Az árak ahhoz képest nem magas, hogy milyen hatalmas méretűek a sütik, de ez (is) jelzi, hogy nem első osztályú anyagokból dolgoznak. Egyszer vettem egy túrós rétest (persze az is gigászi méretekkel rendelkezett), de otthon az első falat után kiderült, hogy a túró erjedt. Ezen kívül nagyon furcsa, hogy nem igazán találtam eddig náluk gyümölcsös édességet. Szerintem ez azért is nagyon furcsa, mert manapság elég divatosak a gyömölcsös-túrós torták (nekem is az egyik kedvencem), és mégsem készítenek ilyet, csak kettes típusú cukorbetegséget előidéző habkölteményeket. A cukrászda egyébként nagyon jó helyen van a Móriczon. Az lenne a legjobb, ha vagy megújulna, vagy elköltözne, és átadná a helyet színvonalasabb, minőségi alapanyagokból dolgozó cukrászda számára.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 24. 18:48

Nagyon finomak a sütemények és megfelelő minöségüek az elöző bejegyzéssel nemértek eggygyet.