Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

Értékelés 4 értékelés 4.0

Elérhetőségek

Cím: 4200 Hajdúszoboszló , Mátyás király sétány 19

Telefon: +36-52-558571


Kategória: Hotel

Akadálymentesített?: Igen

Ingyen WiFi: Igen

Hétfő 00:00-24:00
Kedd 00:00-24:00
Szerda 00:00-24:00
Csütörtök 00:00-24:00
Péntek 00:00-24:00
Szombat 00:00-24:00
Vasárnap 00:00-24:00


További információk

A Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda***+ tavának hídján átsétálva a szállodában is barátságos környezet és leendő barátaink fogadnak bennünket: A ház munkatársai, továbbá animátora, azaz programszervezője és guest managere nemcsak segít eligazodni a házban – étterem, hall, U-Pub bowlingpályákkal, wellness-, és gyógy kezelőhelyiségek, termálcsarnok, - hanem a számtalan szolgáltatásból és szórakozási lehetőségből is segít kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Szolgáltatások:
Bár
Étterem
Kávézó
Élményfürdő
Gőzfürdő
Gyerekmedence
Gyógy/termál
Szabadtéri
Szauna
Úszómedence
Asztalitenisz
Fitness
Kerékpár
Billiárd
Bowling
Csocsó
Darts
Program szervezés
Masszázs
Masszázs
Sókamra
Szolárium
Wellness medencék
Baba felszerelések
Gyermekfelügyelet
Játszóház
Játszótér
Akadálymentes
Parkoló, garázs
Wifi, internet
Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely

Vélemények, értékelések (4)

  • Kántor Albert
  • 5 értékelés
  • 0 követő
  • 2 medál
  • 6 hasznos vélemény
Értékelés
Baráti társasággal többször pihentünk a szállodába. Pihenésre és kikapcsolódásra maximálisan alkalmas. A dolgozók, személyzet odafigyeléssel végzik a munkájukat, odafigyelve a pihenni vágyókra. A fürdő és a wellness részleg kiváló. A kezelések és az azt végzők szakértelemmel végzik munkájukat. Az étterem és az étel választék nagyon jó.
  • Goór József
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 1 medál
  • 0 hasznos vélemény
Értékelés
Nem ajánlom senkinek a tapasztalataim még a rosszabbnál is rosszabb!
A kontinentális reggeli még egy 5 éves gyereknek is kevés. A könnyű ebéd két csont amit oldalasnak hívtak. A vezetőség még azt is letagadja amitre papírt ad.
Értékelés
A párommal és barátainkkal évek hosszú sora óta járunk ebbe a szállodába pihenni a gyógyfürdő, a szervezett zenés , mulatós programok, vadászbálok és a közös társaság miatt.Számunkra maximális pihenést, kikapcsolódást nyújt a szálloda.Minden megtalálható amire egy pihenni vágyó családnak vagy párnak szüksége lehet.A gyógyvize fantasztikus és hogy nem kell a szállodából kilépni, csak egy köntöst vesz magára az ember és már a medencében is van.Éppen ezért nagyon jó szolgáltatás a wellness részleg, mert naponta több alkalommal is igénybe lehet venni, kis pihenéseket, étkezéseket beiktatva.Este j borozással tölthetjük el az időt, az ételek, finomak és bőségesek, még soha panaszunk nem volt rá.A programok jól előkészítettek, színvonalas műsorokkal kényeztetnek, mindig a meg elégedésünkre.Baráti társaságunk 8-10 fő általában, szintén ugyanezt vallják.A szálloda szolgáltatása mindig a maximumot nyújtja.Árai elfogadhatók, megfizethetők, sok jó , kedvezményes csomag programot ajánlanak, amit igénybe is szoktunk venni.A vadászbál mindig nagyon jó szórakozás, színvonalas műsorral, zenével, vacsorával.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, látogassa meg a szállodát, a jó meleg gyógyvize csodákat tesz a beteg emberekkel.Én amig tehetem minden évben a vendégük leszek.