Bangkok House Étterem

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Só utca 3
Telefonszám:
+36-1-2660584
Kategória:
Thai étterem

További információk

Köszöntjük azokat a vendégeinket, akik már régóta a thai konyha szerelmesei és azokat is, akik csak most szeretnék a thai konyha által kínált különleges íz világot kipróbálni.

Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy gazdagabb ebéd menü kínálatunkból szabadon választhatja ki az előételek és főételek közül az Ön által kívánt ételt déltől egészen délután 4 óráig. Mindezt roppant kedvező, 1500 forintos áron.
Újításunk, hogy a 2 főre készült gazdag és ízletes menüsorunkban, mind a vegetáriánusok mind pedig a tengeri ételek szerelmesei is megtalálhatják kedvenceiket.

Mindemellett éttermünk természetesen sok, már megszokott és kedvelt és sok új, kipróbálásra váró ételt kínál Önnek, amelynek kiválasztásában régi, udvarias, hozzáértő személyzetünk és megújult, az ételek fotóival illusztrált étlapunk is a segítségére lesz.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Bangkok House Étterem
M. Kristóf Barbara M. Kristóf Barbara
6 értékelés
0 követő
3 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 12. 21. 17:25

Teljesen véletlenül keveredtünk ide. Thai kaját akartunk és az okos telefonunk azt mondta, ez van épp a legközelebb. A pincér rendkívül kedves, szolgálatkész volt, minden kérdésünkre örömmel válaszolt, és mindenre maximálisan kielégítő választ tudott adni. A kétszemélyes menüt próbáltuk ki. Nagyon jó választás volt. Ezentúl thai gyorsétterembe biztos nem megyünk, csak ebbe az étterembe, ha erre az ízvilágra vágyunk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés