Bambuszliget Japán Étterem - Takebayashi Restaurant

(5.0) - 8 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 18
Telefonszám:
+36-1-3181144
Kategória:
Japán étterem, Sushi

További információk

A japán konyha remekműveit és különlegességeit kínáljuk vendégeinknek. Ehhez garancia a japánban is elismert konyhafőnökünk Shoji Morita és az általa kitűnően képzett csapatunk.

A gasztronómiai gyönyörökön túl egy kicsit többet nyújtunk vendégeinknek, ha betérnek hozzánk. Megismertetjük különleges étkezési szokásokkal, eloszlatjuk a japán ételekkel kapcsolatosan kialakult tévhiteket, és megismertetjük a sushin kívül olyan ételekkel vendégeinket, amelyről nem is gondolnák, hogy japánban olyat is fogyasztanak. Morita Sensei tradicionális japán receptjeivel és az általa beállított ízvilággal egy ebéd vagy vacsora erejéig igazán Japánban érezheti Magát. Magyarországon egyedülállóan éttermünkben kóstolhatja meg házilag készített, kézzel gyúrt japán tésztakülönlegességeinket. Olvassák étlapunkat, merüljenek el a kínálatban, és jöjjenek el hozzánk tapasztalni.

Szolgáltatások:
-Asztalfoglalás lehetséges
-Betévedő vendégek jöhetnek
-Csoportok részére
-Gyermekeknek is
-Elvitelre
-Házhozszállitás
-Vendéglátás
-Szabadtéri ülőhelyek
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Bambuszliget Japán Étterem - Takebayashi Restaurant
M. Róbert M. Róbert
6 értékelés
1 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 08:40

Nagyon különleges hely, mind a berendezést, mind az ételeket illetően, csak ajánlani tudom!
A pincérek kedvesek és odafigyelnek a vendégre, jó szakemberek.
Nem csak a helyszínen fogyasztottunk, de házhoz szállítást is szoktunk kérni és mindig friss és zseniális.

Pisti88 Pisti88
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 02. 13:31

Ha otthon megkívánom a sushit, akkor mindig tőlük rendelek. Bár nincsenek közel, így kicsit tovább tart, míg kiérkezik a futár, viszont a sushijuk minden várakozást megér!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 06. 23. 17:12

Most jöttem rá, hogy nemcsak helyszínen lehet jókat enni Náluk, hanem házhoz szállítási lehetőség is van! Így rendeltünk is pár sushi válogatást, ami hozta a jól megszokott minőséget. Csak ajánlani tudom, nagyon hozzáértú a valóban japán származású szakácsuk!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Gaddemon Gaddemon
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2012. 12. 07. 10:09

Nagyon finom ételek remek alapanyagokból, udvarias kiszolgálás. Az egyetlen, ami negatívum, hogy rengeteget kellett várni az ételre mind a két alkalommal, mikor ott jártunk, pedig az étterem messze nem volt tele, sőt még félig sem. De a tálalás gyönyörű, ez mindenért kárpótol. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
322 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 14:37

Jó kis japán étterem.Szerintem jobb mint a kínai.Itt mindig friss ételt kapunk.Nagyon finom ízek,udvarias és gyors kiszolgálás

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 05. 16. 16:15

Az egyik kedvenc japán éttermem! Nagyon finomak az ételek, menüt választottam, levessel, burgonyasalátával, tempurázott zöldségekkel, sushival, de olyan bőséges volt, hogy sajnos nem is tudtam mindent megenni... Az árérték-arány is nagyon baráti volt, szuperjó hely!:)

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 11:40

A Bambuszliget étteremmel már az első japán anime-és manga találkozón jó barátságot kötöttem. Ez az az étterem, ami azóta is minden ilyen rendezvényen képviselteti magát és a látogatók nagy részét kitevő diákok igényei szerint állítanak össze kisebb-nagyobb pénztárca-kímélő menüket. A finom sushi és a jó árak megtették a hatásukat nálam is, így nemsokára fel is kerestem az éttermet. Az étlap természetesen itt sokkal bővebb volt, mint a conokon, de itt is mindenki kipróbálhat mindent a lehetőségeihez mérten, hiszen egészen olcsó japán különlegességek is megtalálhatók az étlapon, de aki megteheti, az kipróbálhatja a drágább fogásokat is. A személyzet gyors és segítőkész, az étterem pedig igazán hangulatos. Mindenképp visszatérek még ide.

Lovas Anna Lovas Anna
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 16:27

Nagyobb társasággal érkeztünk ide, a legtöbben nem is tudták, hogyan nyúljanak a sushihoz, de a helyiek nagyon kedvesen igazítottak el minket, mit is válasszunk. Több sushihajót is kértünk, tésztákat, illetve teákat, még a desszerteket is kipróbáltuk, és szinte egy egész délutánt ott töltöttünk. Ez nem zavart senkit, mert egy külön terembe vezettek minket, ahol a tatamin ültünk hosszú, de alacsony asztaloknál, elszeparálva az étterem ki-bejárkáló egyéb vendégeitől. Senki nem siettetett minket, a foglalásunk is a hosszasabb ételfogyasztásra volt kiszámítva. A sok ember és sok különféle rendelés ellenére a fizetés is viszonylag hamar megoldódott, csak azt sajnáltuk, hogy nem tudtunk mindent kipróbálni, mert ahhoz még kevesen voltunk.