Bali Caffe & Restaurant

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Károly körút 4.
Telefonszám:
+36-70-3893642
Kategória:
Reggelizőhely, Nemzetközi étterem

További információk

Ezúton szeretnénk bemutatni Önöknek éttermünket, a Bali Caffe-t, amelyet a belváros szívében, az Astoriánál nyitottunk. Barátságos környezetben, pénztárcakímélő árainkkal várjuk kedves vendégeinket reggelire, ebédre, vacsorára. Széles italválasztékunkban a prémium italok mellett különösen figyelemre méltó a borválasztékunk, kínálatunkban a magyar borok mellett a világhírű szőlőskertek nemzetközileg elismert borkülönlegességeit is megízlelhetik! Étlapunkon a nemzetközi konyha különlegességein túl a vegetáriánus ételeket is megtalálhatják. Délben menüt, valamint naponta újabb és újabb gasztronómiai finomságokat kínálunk. Idegen nyelveket is beszélő felszolgálóink figyelmes kiszolgálással, otthonos légkörben várják a jó hangulatra, kikapcsolódásra, a különleges ízekre vágyókat.

Kávézónkban 13 asztal található külön dohányzó és nem dohányzó résszel és még egy privát terem is helyet kapott, amely lehetőséget nyújt kisebb ünnepségek, összejövetelek, rendezvények lebonyolítására.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Bali Caffe & Restaurant
Géber Hajnalka Géber Hajnalka
8 értékelés
1 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 10. 19. 20:13

A hely nagyon közel van az ELTE-hez (Kazinczy utca) és sok kedvezményt is nyújt a diákok, előadók részére. Az étterembe belépve kellemes atmoszféra és zene fogadja a belépőt. Éttermi kínálatuk pont elég számomra, mindig találok benne olyat, amit éppen megkívánok. Voltam itt már szülinap alkalmából, évzáró ünnepségen, családi ünnepségen, mindig elégedett voltam a kiszolgálás színvonalával, valamint az ételek minőségével. Külön kiemelem, hogy igazán frissen készül minden, tehát akinek kevés ideje van, azt inkább menjen a közeli mekibe vagy a török étkezőbe a Bazilika mellé (ahol mellesleg kiváló a tejberizs gyümölcsökkel). :-)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés