Bakrman Pékség és Kávézó

0 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Károly körút 5.
Telefonszám:
+36-20-2143944
Kategória:
Pékség

További információk

Társaságunk 18 éves múlttal rendelkezik a sütőipar területén, így minden ismeretünk adott a mai vásárlói igényeket illetően és a legújabb termékek vonatkozásában.

Sok éves megfigyelés és tapasztalatszerzés után úgy döntöttünk, hogy bevezetünk egy - a pékség kategóriáján belül egy újfajta - külföldön már jól bevált és közkedvelt önkiszolgáló eljárást, mely várhatóan az itthoni vásárlók igényeit is kielégíti. Szándékunk az, hogy megadjuk Önnek a szabad választás és a kötetlen vásárlás lehetőségét azzal, hogy üzletünkben Ön veheti ki a pultból az ott található csipeszekkel a kiválasztott terméket, Ön főzheti meg a kiválasztott kávéfélét a kívánt mennyiségben, Ön facsarhatja frissen a narancslevét. Majd a pénztártól való távozást követően lehetőség nyílik a barátságos, otthonos és modern, de egyszerű környezetben elfogyasztani, vagy igény esetén dekoratív csomagoló eszközeinkben magával vinni a frissen készült termékeket. Pékségünkön belül kialakítottunk egy kávézó részt, ahol a legmodernebb készülékek segítségével főzik meg Önnek kollégáink a kívánt italt.

Üzletünkben lehetőség nyílik ingyenes Wi-Fi használatra is fogyasztó vendégeink számára, mely lehetőséget össze lehet kötni egy reggeli vagy egy ebéd elfogyasztásával a nap bármely szakában, akár diákok, akár üzletemberek számára. Termékeink szólnak diákoknak, dolgozóknak, háziasszonyoknak, üzletembereknek.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Bakrman Pékség és Kávézó

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés