Bakegér Borozó

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Jókai utca 4
Telefonszám:
+36-1-7826990
Kategória:
Borozó

További információk

A Bakegér Borozó a belváros egyik kedvelt kocsmája az Oktogonnál. Nappal igazi kiskocsma, éjszaka viszont megtelik buliba készülő fiatalokkal. Ha meginnál még egy italt szórakozás előtt, ide feltétlenül érdemes betérned, italáraink magukért beszélnek! Várunk az "Egérben"!
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Bakegér Borozó
Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2013. 07. 22. 00:19

Főiskolás éveim alatt tévedtem eme furcsa nevű helyre, mert az egyik csoporttársam búcsúztatóját itt tartottuk. Sajnos elég szerencsétlen időpontot választhattunk, mert már a bejutással is problémák adódtak. Rengetegen voltak, és ha ehhez még hozzáadjuk a szűk teret ami benn fogad, nos nem lennék egy klausztrofóbiás bőrében. A hab tortán már csak a cigi füst volt, amit természetesen vágni lehetett, de szerencsére ezt azóta már orvosolták a fentiek. Bizonyára jobb véleménnyel lennék róla, ha nem ilyen szerencsétlenül alakultak volna a dolgok, hiszen az árak igen barátiak. Majd egyszer adok neki még egy esélyt, de addig is listám alján marad.

cinizmus cinizmus
3 értékelés
1 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 09. 21:57

A Bakegér az "ócsó" kocsmák egyik megbízható darabja, semmi flincflanc vagy dizájn, csak alacsony árak! Itt főleg inni lehet, buli előtti alapozásra vagy egy szimpla hétköznapi berúgásra tökéletes! Csocsó és zenegép az, amit még a Baki nyújt, itt egy este akár többször meghallgathatod kedvenc SOAD, Kárpátia, David Guetta vagy Guns&Roses számaidat. Ajánlom MC Hawer és a Teknőtől bármelyik egyveleget, 10 percig garantáltan a Te zenéd szól mindössze 50 forintért! A WC-től nem kell megijedni, lehetne rosszabb is. Amióta leváltották a női pultos párost, kicsit esett a hely színvonala, legalábbis számomra. Egyszer az életben kötelező!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés