Bajor Söröző Kisvendéglő

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 12.
Telefonszám:
+36-1-2092029
Kategória:
Pizzéria, Söröző

További információk

Szolgáltatásaink:
-A helyiség klimatizált.
-Vendégeink saját számítógépükkel ingyenesen használhatják Wifi internet-hozzáférésünket.
-A Bajor Sörözőben együtt élvezheti barátaival és ismerőseivel a DigiTV által sugárzott összes adást, elsősorban az alábbi sport adásokat!
-Zártkörű rendezvények (születés- és névnapok, leány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók és baráti összejövetelek) lebonyolítását örömmel vállaljuk. Ötleteit, vágyait, javaslatait és kritikáit örömmel fogadjuk, hiszen a legfontosabb számunkra Vendégeink elégedettsége. Nem csak a Sörözőben található ötletládába dobhatja be tanácsait és kérdéseit, örömmel fogadjuk alább található e-mail címünkön is azokat.
Első értékelő
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant
Elfogad bankkártyát? Nem
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Bajor Söröző Kisvendéglő
B. Bern B. Bern
32 értékelés
0 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 12. 10. 11:14

Kedves kiszolgálás, igazi kocsmás hangulat - DE a hamburgerük fenomenális! A házi szósz iszonyúan el van találva, a hús is finom, a buci is rendben van - az egész kiváló. A házi vágású steak burgonya is remek, és a HEINZ ketchup is igazán korrekt, kevés hely van ahol nem olcsó, vacak ketchupot kap az ember! AJÁNLOTT!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 16:49

A hatos villamos Móricz Zsigmond körtéri végállomásánál található Bajor söröző szerintem az egyik legjobb hely a környéken, vendéglőként és pubként is tökéletesen megállja a helyét. Mindig említésre méltó akcióik vannak, délután például egy 32 cm-es pizzát választhatunk üdítővel vagy sörrel a pizza valódi áránál kevesebbért. Mindenképp érdemes kipróbálni a csapolt sörüket, amely kenterbe veri a környéken lévőket, és amiből akár egy litereset is kérhetünk. Érdemes a késő délutáni órákban érkezni, ha az estét ott szeretnénk tölteni, mivel igen népszerű. A kiszolgálás vidám és korrekt, csak pozitívumokat jutnak eszembe a hellyel kapcsolatban.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 15:22

Bajor Söröző a Móricz Zsigmond körtértől 3 percre található gyalog. Ha csak hétköznap vagy hétvégén valamelyik este a haverokkal le akarunk ugrani egyet iszogatni, akkor ez a tökéletes hely. Közel van mindenhez, és remek a társaság. Viszont ajánlom, hogy korsót csak az erős karúak kérjenek. Hogy miért? Ugyanis a Bajor sörözőben lehet kérni XL-es méretű korsót, ami jóval nagyobb, mint egy sima korsó sör és nehéz is felemelni. Tökéletes este arra az esetre is ha a foci meccseket szeretnénk követni, ugyanis itt mindig nagy meccs nézések folynak. Ha pedig a kedvenc csapatunk veszít, akkor minden napra tartogatnak valamilyen rövid ital akciót, így rögtön alkoholba folythatjuk bánatunkat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés