Bagolyvár Étterem

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Kaszap utca 27.
Telefonszám:
+36-62-245726
Kategória:
Étterem

További információk

A vendéglő meghitt, otthonos, barátságos, aminek megvalósítása eltökélt szándéka volt a házaspárnak, amikor következetes gyűjtőmunkájuk eredményeként a legkülönfélébb, úgymond nagyanyáink korabeli bútorokkal, kiegészítőkkel, ereklyékkel díszítették a földszinti és emeleti termeket. Az alsó szint klubjellegű, ahol helyet kapott a bárpult, s ettől elkülönítve, diszkréten adnak teret a vendégeknek az antik ágyvégekkel elválasztott asztalok.

Az emeleten három különterem kínál kellemes étkezési lehetőséget. Közülük egyik nyolc fős, a másik tizenkettő főnek biztosít teljesen szeparált körülményeket.

Az emeleti étterem ugyanakkor elsősorban a családi rendezvények, baráti társaságok összejöveteleinek lebonyolításához teremt kedvező feltételeket.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Bagolyvár Étterem
Czirok János Czirok János
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 05. 15:56

Különleges hely, különlegesen figyelmes kiszolgálás,különleges ízvilág,meseszép-értékes régiségek.Külön szobák is rendelkezésre állnak,így családiasabban ,romantikusabban is lehet étkezni-beszélgetni.

Erika Hódi Erika Hódi
10 értékelés
0 követő
5 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 21:21

Nagyon tettszik nekem a hely hangulata.Szerintem különleges kisugárzása van.Mindig nagyon szívesen választom egy kis baráti csevegésre.Bár voltam már itt nagyobb rendezvényen is,sőt alkalmas tárgyalás helyszínének is.A kiszolgálás mindig nagyon gyors és udvarias.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 12. 01. 20:25

Számos rendezvény és vacsora helyszíne volt számomra. Hangulatos és kedves a kiszolgálás. Bárkinek ajánlom rendezvények, esküvők helyszínéül vagy vendégek fogadására. Hódmezővársárhely legszínvonalasabb étterme, ahova egyszer érdemes betérni, ha erre jársz. Az ételek színvonala magáért beszél. Egy felső-közép kategóriát képvisel árakban.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Bandula Kisvendéglő 6800 Hódmezővásárhely, Pálffy utca 2.
9 értékelés
Thumbnail Hód Fürdő 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre út 1
3 értékelés
Thumbnail Dr. Cseuz Tamás állatorvos, Hódmezővásárhely 6800 Hódmezővásárhely, Nagy András János utca 61
3 értékelés
Törökné Illés Rita Törökné Illés Rita
8 értékelés
0 követő
4 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 08. 29. 18:20

Hódmezővásárhelyen a legnívósabb étterem. Családommal a bő ételkínálat, és a személyzet kedvessége miatt szeretünk ide járni. az ételek ízletessége ritka kincs. kiváló parkolási lehetőség. kibővített, sok-sok embert befogadó helyiségek.

Budaváriné Kecskeméti Zsuzsanna Budaváriné Kecskeméti Zsuzsanna
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 23:12

,
Az étterem,és munkatársai nagyon pozitiv hatást tettek ránk
Az izletes ételek,udvarias kiszólgálás,hangulatos és romantikus környezet,Meglepö de mindenben keresték a kedvünket,mi vissza járó vendégek vagyunk,barátainknak is ajánjuk,a család többször megfordult és a közeljövöben is tervezzük,/volt már házzasági évfordulonk,baráti vacsora meg egyszerüen csak megebédeltünk/ ajánlóm mindenkinek akinek számit az étel minösége! köszönöm!

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 18. 21:06

Nagyon udvariasak voltak.Amit enni akartam azt készítették el.Nagyon szép és tiszta étterem,ha majd egyszer még megtehetem biztos,hogy visszamegyek oda.Amiben csak lehet a vendégek kedvében járnak.Ott olyan nincs,hogy nincsen,vagy elfogyott.