Babuska Food

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Katona József utca 24
Telefonszám:
+36-70-6388700
Kategória:
Orosz étterem

További információk

Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Babuska Food
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2017. 06. 08. 20:52

Már egy ideje tervezem, hogy kipróbálom az orosz konyhát. Meglepetésemre nem csak orosz, hanem többek között grúz ételek is terítéken vannak. Csillagos ötös jár az eladónak, mert rögtön észrevette, hogy most járok ott először. Készségesen bemutatta az ételeket, így nem kellett zsákbamacskától tartanom. A szoljanka kellemes meglepetést okozott, mert nem fűztem hozzá nagy reményeket. Amit azután kóstoltam, a satsivi, már más tészta volt. Nincs viszonyítási alapom, mert először ettem ilyet, így talán kissé elfogultnak tűnhet az értékelésem, de bátran állítom: imádtam! A koriander és a dió fantasztikus kombinációja olyan ütős ízélményt okozott, hogy minden falatot vagy fél percig ízlelgettem, mielőtt lenyeltem volna. A hús omlós volt, a köretnek választott rizs is megfelelő volt. Nagyon ízlett!
Az ételbár jellegű étterem kis területen működik, és ha így folytatja, szerintem hamarosan kinövi magát. Amíg az ételeket fogyasztottam, körülöttem megtelt a kis helyiség. Vendégmarasztaló bútorai, a kellemes környezet ideális bármelyik napszakban. Mivel egy köpésre van a Jászaitól, könnyen meg lehet találni akár egy gyors ebéd erejéig is :)

Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 19:50

A Bábuska Ételbár orosz specialitásokkal várja a vendégeket. Inkább elvitelre rendezkedtek be, a bárpultnál a magas, műanyag székeken kényelmetlen az ebédelés.
Jó nagy csalódás volt. A borcs levesben még csak mutatóban sem találtam oldalast, de még csak céklát sem. A pelmenyiből (kevert tészta, sertés hús, marha hús) miniatűr adagot adtak. A borcs és a pelmenyi több mint 2 ezer Ft-ba került, a környező ételbárokban ennyi pénzért levest és kacsacombot adnak, körettel.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés