B. City Pub

(4.0) - 13 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.
Telefonszám:
+36-30-7529100
Kategória:
Pub, Söröző

További információk

Az Oktogonhoz közel, a Pesti Broadway szívében, diszkrét, hangulatos söröző várja régi és új vendégeit! A Soproni Világos, Soproni Barna Démon, Heineken, Zlaty Bazant és Gösser csapolt söröket diszkrét áron kínáljuk.

•Termeink ingyen kibérelhetők!
•Légkondicionált helyiségek!
•Diákigazolvánnyal 10% kedvezmény!
•Rendezvények lebonyolítása 40-50 főig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
13 korábbi értékelés - B. City Pub
Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2015. 07. 08. 12:41

Mivel ott laktam majdnem mellette, sokszor megfordultam itt. Nagyon hangulatos hely, teljesen normálisak az árak, sok férőhelyes, a pultosok jó fejek. Ajánlom mindenkinek.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2014. 01. 13. 15:32

Népszerű hely, asztalt nem könnyű találni és az italra is sokat kell várni. A dekoráció csúcs! Imádom nézegetni a filmsztárokról készült fotókat, nagyon jó hangulatot adnak a helynek. Az italok olcsók, ezért érdemes ide menni. A wc hagy kivetni valót maga után és az asztalokat sem igazán takarítják. Nem azt mondom, hogy álljanak neki Domestossal suvickolni, de ha már leszedik a poharakat az asztalról, nem tartana semmiből áttörölni egy ronggyal. Néha napján jó ide menni, egyébként az igényesebb helyeket kedvelem.

Nikike Nikike
46 értékelés
4 követő
7 plecsni
39 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 13:52

Buli előtti alapozásra nagyon jó hely. Olcsó az ital, a pultosok nagyon kedvesek. Néha sokat kell várni, hogy kihozzák az italokat, de ez nem meglepő hiszen nagyon sokan szeretik ezt a helyet, általában telt ház van.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 23:03

Régen igazi törzshelyemnek számított a BCity. Általában zsúfolásig tele volt, de ahogy látom, mikor elsétálok mellette, manapság sincs ez másképp. Kellemes kis hely, ahhoz képest, hogy milyen olcsónak számított régebben (talán még mindig az). Mindenképpen érdemes alaposan megnézegetni a képeket a falon!
Úgy emlékszem, a pultosok nem voltak túl kedvesek régebben, de fogalmam sincs, hogy ez változott-e valamit azóta. Egyszer egy erősen megrepedt pohárban hozták ki a sört, majd visszaküldtem, mert féltem, hogy a kezemben törik szét. Egyszer pedig valami szörnyű ízű kommersz italt szolgáltak fel az egyébként rendelt Fütyülős mézes málna helyett. Tehát összességében sajnos nem rendelkezem jó véleménnyel a helyről.

cinizmus cinizmus
3 értékelés
1 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 08. 20:57

A Bésziti szinte már fogalom a pesti éjszakában járatosak számára, hisz kinek nem vésődik örökre az emlékezetébe a falakat elborító színészlegendák fotói?! (Ha meg kiesett ez az apróság, akkor az csak egy jó este lehetett) Ennek ellenére nem mondanám egy jó helynek, az árak és a kínálat átlagosnak mondahatóak, semmi extra, a kiszolgálás minősége viszont igencsak gyengus. Nem várok csodát, de nem érezzem már azt, hogy a hátuk közepébe kívánnak. Na ez az a dolog, ami miatt - minden tagadhatatlan előnye ellenére - inkább azt mondjuk, hogy : Bésziti?!Oda inkább ne... De persze van az a szomjúság és a sztárok képeit böngészni is jó móka tud lenni, szóval egyszer-egyszer azért belefér.

Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 15:51

Az egyik csoporttalálkozónk lett ide szervezve, és nagyon jól éreztük magunkat. Mivel sokan voltunk, így felhívtuk őket egy héttel előbb, és teljesen ingyen lefoglalhattuk az egyik termüket, így elszeparálva csacsoghattuk végig az egész estét. A B. City Pub eldugott, de jól megközelíthető, az árak egészen barátiak és nagy a tisztaság. Külön kiemelném a falakon sorakozó fotókat a nagy hollywoodi színészlegendákról, amik igazán hangulatossá teszik a helyet. Az egyetlen problémánk az a személyzettel volt, akik konkrétan egész este felénk sem néztek, és sokszor a pultot is üresen találtuk, ha magunk mentünk rendelni. De alapvetően jó emlékek maradtak meg bennem a helyről, így négy csillagot kap.

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:58

Ha az ember családjában van olyan rokon, akik által ilyen helyekre is eljuthat az ember, akkor az egy ilyen söröző volt. A falon mindenhol képek díszelegnek, mely által igen kellemes hangulatot varázsol a szórakozóhelynek. Bár ezt a fajta megoldást számos kocsma szívesen alkalmazza. A pub Zichy Jenő utcában található, ahol ingyenes az asztalfoglalás, a diákok számára 10% kedvezményt biztosítanak, több teremből áll, melyek légkondicionáltak és a barátságos kiszolgálásról már ne is beszéljünk. Közelsége szintén újabb piros pontot érdemel, hiszen közel van az oktogonhoz, így a villamoshoz és a nyugatihoz is. Itt szinte minden stílusú egyén megtalálhatja a kedvére való italt, ételt vagy a csocsót. Az árak barátságosak.

HÁdám HÁdám
31 értékelés
0 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 15:02

A pesti Broadwaytól 1 percre található az egyszerű berendezésű, ám mégis hangulatos kocsma. A falakon padlótól a parkettáig híres magyar és külföldi színészek portréi lógnak, a filmművészeten keresztül emelve be Budapestet a világ fővárosai közé. Akik a filmek szerelmesei, szinte soha nem fogynak ki a beszédtémából a helyen, bármerre is téved az ember szeme, klasszikusok százainak filmjei ugranak be. Mindenféle ember jár ide, fiatalok, akik az éjszakai pörgés előtt alapozni szeretnének, vagy idősebbek, akik beszélgetnének hajnalig. A hely szinte egész éjszaka nyitva van, így a pultosok persze gyakran fáradtak, feszültek, kevesen vannak a hely fogyasztóinak kiszolgálására, de mindent megtesznek, hogy mindenki gyorsan megkapja az italát. Az árak nem vészesek, ahhoz képest, hogy hol van a hely, kifejezetten kellemesek.

codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 00:38

Kellemes hely volt annak idején, de ideszokott a (nagyon) fiatalság számottevő része, minden bizonnyal az olcsó árlap miatt. Így minden második vendég erősen illuminált állapotban van, randalírozik és hangosan kiabál. A felszolgálók egyáltalán nem kedvesek, és általában eléggé dekoncentráltak. Mindig tele van a hely, de a vendégnek szerintem mindig úgy kellene éreznie magát, mintha csak ő lenne a felszolgáló számára. Akármennyire is teljesíthetetlen feladat ez egy kocsmában, itt sajnos még meg sem próbálják. Viszont közlekedés szempontjából kiváló helyen van, könnyen átlehet ugrani bulizni mondjuk az Instantba. Hátrányai ellenére is jó kis alapozó hely.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 17:34

Forgalmas, népszerű pub a Nagymező utca és a Zichy Jenő utca sarkánál, a „Pesti Broadway” szívében. Népszerűsége abban rejlik, hogy tágas, igényes hely, mégis meglepően olcsó, annak ellenére, hogy a főváros éjszakai életének kellős közepén található. Rögtön a bejáratnál találjuk a pultot, beljebb még két terem sorakozik asztalokkal és padokkal, valamint csocsóasztallal. A hely hangulatát meghatározzák a falon lévő keretezett képek, az egész kocsma falát hollywoodi és más külföldi, valamint legendás magyar színészek portréi borítják. Sörből is sokfélét kérhetünk, 300-350 forint körül már hozzá is jutunk egy korsóhoz, ami igen méltányos ár. Rövidből sincs hiány, ráadásul mindig feldobják a hangulatot valamilyen italakcióval. Nem csak alapozáshoz, de egész estés iszogatós beszélgetéshez, társasági élethez is jó hely, ami esténként általában zsúfolásig megtelik.

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 09:50

Egy alkalommal random módon verődtünk itt össze a társasággal. Nem is terveztük, csak valahogyan itt kötöttünk ki. Fa asztalok, jó fej pultosok. És ki ne szeretne hollywoodi sztárok társaságában iszogatni? Ugyanis ők néznek le ránk a falakról. És mindegyikük hozta magával az aláírását is. Nem feltételezem, hogy mind igazi, de így is sokan dob a hely hangulatán. Mindig sokan vannak, nagy a tömeg. Valószínűleg az olcsó sör miatt. Olcsósága ellenére pedig finom! Szóval jó kis hely. Az Oktogon pár lépésre van tőle, így nagyon könnyen megközelíthető, igazán központi helyet foglal el. És, ha megjött a bulizáshoz a hangulat a közelben jó kis táncos helyek vannak. Ha mégsem, akkor egy egész estés kalandra is kiváló a B City.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 20:57

Egy őrületes kocsmakeresési hullám végéhez közeledve találtam meg a B-city-t. Először elmentem mellette, mert kintről kissé lepukkant képet festett magáról, de egy alaposabb nézelődés után végül mégiscsak bementem. Mivel eléggé filmes beállítottságú vagyok, ezért azonnal megszerezte a lelkesedésem. Az a töménytelen mennyiségű sztárfotó, melyet elhelyeztek a falakon, s az Utolsó Vacsora „hollywoodiasítása” egyszerűen fantasztikus látványelem. Érdekesség, hogy az összes sztár képe alatt ott van az autogramjuk is. És, bár nem mindegyik eredeti, mégsem veszít emiatt értékből a hely, azon egyszerű oknál fogva, hogy olcsó a sör!

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 01:35

Baráti sörözések egyik legkiválóbb helye, egyetemisták, fiatalok Mekkája. Olcsón mérnek kiváló minőségű söröket. A kiszolgálás nagyon udvarias és gyors, ha az általad kiválasztott itallal mégsem tudnak szolgálni, akkor már te érzed magad kellemetlenül a sűrű bocsánatkérésektől. A belső helységek tágasak, sok hely van, estefelé sokan is vannak, délidőben kevesebben, akkor a nyugodt beszélgetéseké a terep. A falakon a magyar és a nemzetközi színészvilág apraja, de leginkább a nagyja néz szembe a bent ücsörgőkkel. Az egyetlen negatívum a kávé, amit itt is túl bő lére eresztenek.