Auguszt Cukrászda

(3.5) - 8 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Fény utca 8.
Telefonszám:
+36-1-3163817
Kategória:
Cukrászda, Fagyizó

További információk

Buda központjában a Fény utcai piac mellett található. 2003. márciusa óta ülőfogyasztásra is van lehetőség, illetve elvitelre lehet süteményt, kávét, fagylaltot rendelni. Egész torták, sós sütemények azonnal megrendelés nélkül kaphatóak.
Első értékelő
Megnyitás
1957
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Auguszt Cukrászda
F. Ferenc F. Ferenc
4 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 17:38

Fantasztikus a krémes. Aki egyszer megkóstolja mindig ezt szeretné. Állandó törzsvendég vagyok. Gyakran teszek kitérőt egy (kettő) krémes kedvéért.Öt (5) nagy csillag
Fűz Ferenc

Németh Katalin Németh Katalin
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 01. 01:24

Benéztem egy nyári délutánon a híres és jónevű cukrászdába. Bringával voltam, nemigen akartam beülni, inkább csak valamit bekapni gyorsan. A kínálat lenyűgöző, végignézni sem volt egyszerű. Vendég, vevő nemigen volt, ezért az összes eladó (legalább három, vagy több) megkérdezte, hogy mit kérek. Ők csak a dolgukat végezték, de én tanulmányozni szerettem volna egy kicsit a fantasztikus kínálatot, így zavaró volt a dolog. Az árak, na, azok viszont csillagászatiak! Havi fizetésem jelentős része maradna ott, mondjuk egy vasárnapi sütirendelés esetén. Tudom: a név, meg a rengeteg alkalmazott, meg a minőség... még jó, hogy ettem egy nagy szelet finom minőségi csokitortát előtte máshol, töredék áron... Ha nyerek a lottón, ígérem, végigkóstolom a kínálatot :)

Jánossy Mihály Dr. Jánossy Mihály Dr.
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 17:29

Érdekes, hogy a negatív értékelők a legritkább esetben írják ki az egész nevüket. Talán csak azért, hogy ha vissza mennek, ne azonosítsák őket. Én csak jót kaptam az Augusztban eddig. Az ízlés annyira szubjektív dolog, hogy ezért nem lehet rangsort felállítani a sütemények és a cukrászdák között. Ha valaki jól lakva kóstol valamit, az biztos nem fog úgy ízleni, mintha éhesen kóstolta volna. Kellemes társaságban minden jobban esik, mint egy feszélyezett társaságban. Én vissza járok, és tény hogy nem mindig olyat kapok, mint a Mekiben mármint mindig évek óta egyformát, hanem van hogy változik. Azonban mindig érzem a minőséget.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Kiss-Farkas Zsuzsánna Kiss-Farkas Zsuzsánna
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 10:42

Csak szuperlatívuszban lehet beszélni az mind az édes, mind a sós süteményekről. A kiszolgálás flottul történik. Nagy bánatomra vasárnap nem tartanak nyitva, így a vasárnapi finomságot nem tudjuk Tőlük megoldani .

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 15:24

Az ismeretségi körömben mindenki ódákat zengett erről a cukrászdáról, gondoltam most már megnézem. Meglepett, hogy milyen pici, úgy tűnik, inkább elvitelre árulnak süteményeket. Azért mi beültünk, illetve felmásztunk a kanyargós lépcsőn, ettünk krémest, de nekem nem volt semmi különös. A kiszolgálás kifejezetten furcsa, mintha szívességet tennének az embernek. Nem értem, mitől ilyen híres a cukrászda, semmi okát nem találtam, teljesen átlagos, legfeljebb a tálalás, hogy adnak a sütemény mellé egy pohár vizet, de ennyi.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 18:57

A hírneve alapján azt hittem, hogy valóban utánozhatatlan, amit az Augusztban alkotnak. Én általában a krémesről szoktam felmérni a cukrászda minőségét, mert ha azt jól készítik, akkor más is finom lehet. Sajnos nem ájultam el tőle, de az áraktól annál inkább...

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 29. 17:13

Kár az ódákra hallgatni, mert az ember eleve valami nagyon különlegesre és jóra számít. Ezeket nélkülözve szerintem egy közepes kategóriájú cukrászda, nem találtam benne semmi extrát.

nagyjozsi nagyjozsi
19 értékelés
1 követő
6 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 05. 29. 22:16

Nagy nevű cukrászda, sokat hallottam róla. Külföldi vendégekkel mentünk el, de mi csalódtunk. A kerthelyiséget sajnos a jó idő ellenére nem nyitották meg, keskeny lépcsőn kell felóvatoskodni az emeleti részre. A pincérek egyáltalán nem barátságosak. Szépen fogyasztottunk, az indiáner nem volt az igazi, nekem a lényege, a karamellás bevonat hiányzott, ami az indiáner speciális ízét adja. Fizetéskor pedig kissé ingerülten közölték, hogy itt nem lehet bankkártyával fizetni, csak készpénzt fogadnak el.