Asia Center

(3.0) - 20 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefonszám:
+36-1-6888824
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

Az AsiaCenter Budapest keleti kapujában, az M3-as autópálya közelében található, a belvárosból 15 percen belül megközelíthető.
Jelenleg 500 üzlet kínálatát nyújtja, számos ázsiai és közel-keleti országot képviselve. Mellettük több magyar tulajdonú, de ázsiai termékeket forgalmazó kereskedés is megtalálható az üzletközpontban.


Az AsiaCenter főbb termékprofiljai:

o divatáru, ruházat
o textil, lakástextil
o cipő, lábbeli
o kiegészítők, ékszerek
o bőráruk, táskák
o lakásfelszerelés, lakberendezés
o ajándék, dísztárgy
o számítástechnika, híradástechnika
o háztartási elektronika
o szórakoztató elektronika
o konyhai felszerelés
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Asia Center
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
20 korábbi értékelés - Asia Center
Márta Kohuth Márta Kohuth
26 értékelés
0 követő
6 plecsni
19 hasznos vélemény
2013. 11. 17. 13:24

Kiváló minőségű áruk, udvarias kiszolgálás. A világon minden kapható, ami szem-szájnak ingere. Nagyszerű gyorsbüfék és remek kávézók állnak a nagyközönség szolgálatára. A kiszolgálók udvariasak, igazi kínai módra kérhetek Tőlük bármit, idegeskedés és udvariatlan megjegyzések nélkül keresik meg a nekem megfelelőt. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.

zsembi zsembi
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 16:41

Gumicsizmát kerestem. Először a Nyugati szárnyba mentem be, az emeletre nem is lehetett felmenni, a földszinten az egyik árusnál (hátul a sarokban) egy nagyobb üzletben sokféle volt. Először felpróbáltam két hosszabb szárút, de nem voltak jók, gondoltam, hogy akkor nekem a rövidebb lesz jó. Kérdeztem az eladót, hogy abból a fajtából lenne-e az én méretemben, azt válaszolta, hogy nincs. Utána megkérdeztem egy hozzá hasonló csizmát is még. Ekkor már azt válaszolta, hogy csak próbálok és mindenre azt mondom, hogy nem jó, szóval nincsen...
Egy másik helyen sem volt túl kedves az eladó...
Átmentem a Keleti szárnyba, ahol ugyanezt a gumicsizmát megtaláltam, jó volt és ott megvettem. Itt az eladók is rendesek voltak.
Tényleg nagy a választék, de sok helyen ugyanaz van. És a belvárostól is messze van. Én inkább a Sárkány Centernél maradok

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 09:28

Egyszer jártam az AsiaCenterben, nem sokkal zárás előtt, hétköznap. Egészen biztos, hogy többet nem megyek. Nem csak azért, mert nagyon kiesik, hanem mert egészen nyomasztónak találtam az élményt. Másodmagammal szinte elvesztünk az üzletek labirintusában, a komplexum maga pedig nem tűnt túlságosan tisztának, sötét és komor volt. Én nem találkoztam mindenáron eladni szándékozó, készséges eladószemélyzettel sem, a legtöbben csak ültek egy kis műanyag széken, s ha kérdeztem valamit, akkor is egykedvűen válaszoltak. Mivel nagyon specifikus igényem volt (zárt, fehér alkalmi cipőt kerestem), ezért rengeteg üzletet bejártam, s volt alkalmam összehasonlítani az árukészletet: minden üzletben ugyanazok a cipőmodellek ismétlődtek! Igazán az a véleményem, hogy felesleges sok üzletet bejárnunk, ugyanazt fogjuk megtalálni itt is, ott is. Természetesen elengedhetetlen, hogy elegendő készpénz legyen nálunk, kártyával fizetni ugyanis sehol sem lehetett, ahol erre rákérdeztünk, a bankautomaták, amelyekkel találkoztunk pedig számomra egyáltalán nem ismert bankokhoz tartoztak, bele sem mertem gondolni, mennyibe kerülne a készpénzfelvétel…

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Vári Cukrászda 1162 Budapest, Szlovák út 86.
22 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés
Nikike Nikike
46 értékelés
4 követő
7 plecsni
39 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 11:11

Személy szerint teljes mértékben megvagyok elégedve vele. Elég sűrűn szoktam menni, mert tudom, hogy ha bármire szükségem van ott tuti megtalálom és ráadásul nagyon jó áron. Azért teljesen más mint a Józsefvárosi piac. Össze sem lehet hasonlítani. Nekem marad a kedvenc helyeim egyike, és ajánlom is mindenkinek.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
321 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 22:57

Jó hogy nem az utcán a hidegben,melegben vagy éppen hóban esőben kell ruhát próbálnunk.Nagy áruház de minden üzletben ugyan azt árulják ugyanazon az áron.Ha valamelyiknek ép nincs méretből akkor átszalad a másik üzletbe és onnan hozz.Kínai minőség aránylag elfogatható áron.Nagy és ingyenes parkoló.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 11:05

Nekem annyira nem tetszik ez a Center. Kevésbé jó minőségűek a ruhák, inkább kínai piaci termékek érzetem van itt. És annyira nincsenek jó árak, mint gondoltam volna...

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
167 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:46

Még régebben elrángatott ide valaki, de nem lett jobb a véleményem a helyről. Szinte az összes boltot megnéztem futólag, de valahogy nem láttam semmi olyat, amit pl. a Nyugati aluljáróban ne árulnának (vagy hordanának:P), így nem érdemes idáig elzarándokolni. A pontot az i-re az tette fel, mikor legjobb barátnőm megnézte az itteni elegáns ruhákat, amiknek nagy része szakadt és koszos volt a tárolástól és a földön való végigszánkáztatástól..

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 15:10

Az AsiaCenter nekem nem igazán jött be, mint áruház. Nem a legjobb minőségű ruhák kaphatók itt(és még elég szépen fogalmaztam) Igaz, hogy olcsó, de akkor sem tartósak az itt vásárolt ruhák, cipők. Én mást nem igazán vettem még itt, de nem is fogok sűrűn visszajárni, az teljesen biztos.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 09:32

Viszonylag körülményes megközelíthetősége ellenére az AsiaCenter az évek alatt semmit sem vesztett népszerűségéből. Ritkán járok én is ide, ám bármikor megfordultam eddig a bevásárlóközpontban, mindig rátaláltam arra a termékre, amit kerestem. Az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. A legnagyobb sikerélményem talán az volt, mikor itt találtam rá a koszorúslány ruhámra egy kedves barátom esküvője előtt. Az ára nagyon kedvező volt, kevesebb, mint 5000 forint, ráadásul pont abban a színben találtam meg, amilyet elképzeltem magamnak. Azóta is nagy becsben tartom. Egyik ismerősöm animés oldaltáskát vásárolt itt körülbelül 3000 forintért, két éve folyamatosan használja, de elnyűhetetlennek tűnik. Ha újra eljutok az AsiaCenterbe, biztosan veszek én is egyet magamnak.

V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 10:22

A világ végén van, mondhatni, mégis nagyon népszerű. Nem is értem azt a rengeteg embert, akikkel találkoztam két-háromszor, mikor én is itt jártam, mi vonzza ennyire. Mondhatnánk, hogy sokkal olcsóbb, de ez nem minden termékre igaz. Minőségileg a ruhák sok esetben meg sem közelítik a máshol vásároltakat, így hiába veszem meg egy kicsivel olcsóbban, ha negyed annyit sem bír, vagy egy mosás után tönkremegy, máris feleslegesen dobtam ki a pénzt az ablakon. Én kozmetikai szereket, smink eszközöket, és más drogériában kapható szereket szoktam ott vásárolni. Ezek valóban jó áron kaphatók, és elég jó minőségűek is. Amit még esetleg vennék itt, az a cipő. Ilyenkor ősz végén csizmák, tavasz végén topánkák lepik el az üzletmonstrum két épületét. Na és a táskák, bár én ezzel is óvatos lennék. Száz szónak is egy a vége, én nem utaznék órákat azért, hogy spóroljak pár száz forintot, ha egyáltalán megkapom olcsóbban, amit keresek, mert utolsó látogatásomkor az árak már nagyon is magasak voltak.

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 19:12

Nem sokszor jártam itt, de amikor igen, mindig konkrét üzletet kerestem, a biztonsági őr meglepően képben van az egyes üzletek elhelyezkedését illetően, szóval sosem kellett körbejárnom az egész bevásárlóközpontot. Viszont amelyik boltban jártam, nem igazán támasztotta alá azt az elképzelésemet, hogy olcsóbb a hely, mint általában a plázák üzletei. Az egyik, óriásméretű ruhákat kínáló üzletben nézelődtem én, extra méretű ingek után kutatva. Választék bőven volt, ámde sokezer forintért. Ellenben a (szerintem) török eladófiú nagyon készséges volt, sőt kifejezetten szórakoztató, ahogy tört magyarsággal ecsetelte az ingek előnyeit, letegezve a hetven éves nagynénémet. Egyébként a bevásárlóközpont megközelíthetőségét sem találom túl előnyösnek, kocsival talán, gyalog már kevésbé.

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 23:23

Nem mindenre, de valamire igenis jó az AsiaCenter. Pl., ha nem akarok még egyszer 10 000 Ft-ot otthagyni egy gatyára, amiről tudom, hogy két év múlva úgyse fogom felvenni, vagy egy gumicsizmát szeretnék venni pár esős napra. Meglepően sok mindent lehet találni itt, nem csak cipőt és ruhákat, habár egyértelműen azokból van a legnagyobb kínálat. Sok a csoki és vegyi áru bolt is, ám ezekkel nem árt óvatosnak lenni, mert habár csábítóan olcsó, én olykor nem vagyok meggyőződve az áruk eredetéről. Van egy érdekes, kicsit ijesztő hangulata a bevásárlóközpontnak, mert vannak kihalt, bolt nélküli részek, és szinte sose lehet biztosan tudni, hol is vagy pontosan, folyton az az érzés fog el, hogy "mintha 15 perce ebben a boltban jártam volna... ja nem, ez csak majdnem ugyanaz."

Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 12:28

Az AsiaCenter igenis, jó kis hely. A kínai piacnál legalábbis fényévekkel jobb. Tiszta, rendezett áruk, kulturált környezetben, elérhető áron. A mai világban, amikor már a West End és a Mamut üzleteiben is kínai holmikat árulnak, szerintem egyáltalán nem szégyen egy jó kis bevásárló körutat szervezni az AsiaCenterbe.
Nem egyszer kaptam magam azon, hogy a korábban valamelyik bevásárlóközpont kirakatában látott méregdrága ruhadarabot fele annyiért vizslatom az AsiaCenterben. Lássuk be, tényleg nem mindegy, hogy 15.000-ért, vagy 3.000-ért vesszük meg ugyanazt a ruhát.
Ráadásul a választék is óriási! Itt tényleg mindent megtalálsz, amire csak vágysz.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 12:42

Számomra az AsiaCenter egy kicsit kiesik a látókörből, azonban ha van egy szabad napom, egészen biztosan a programok között szerepel a meglátogatása. Fél áron találok cipőket, felsőket, táskákat, sőt, még parfümöket, pipere holmit is tudok itt vásárolni. Többször volt rá példa, hogy rendkívül minőségi holmit vettem, ám sajnos már fogtam ki olyan ruhát is, ami egy hét után teljesen szétment. Tényleg csak annyi a gondom vele, hogy nagyon messze van, ám egy jó társasággal és rengeteg szabadidővel orvosolható ez a probléma!

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 09. 09:16

Az AsiaCenter a kedvenc bevásárlóközpontom, mivel szinte mindent meg lehet itt vásárolni döbbenetesen alacsony áron. A ruhaneműk és cipők nevetségesen olcsók, viszont tapasztalatom szerint sokkal inkább hordhatók, kényelmesebbek. Nem fordul el a póló a varrásnál és nem töri ki a cipő a lábamat, pedig negyed áron megvehetem itt. Persze vannak olyan kategóriák, mint az alkalmi ruhák, vagy éppen a fehérneműk, amik közelítenek a máshol fellelhető árakhoz, de még így is bőven lekörözik a márkaüzleteket. Ami külön jól esik az embernek, hogy az eladók alig beszélnek pár szót magyarul – ami elsőre idegesítő lehet -, mégis képes átmenni 3 üzlettel arrébb egy méretért. Más üzletekben örülök, ha köszön az eladó, vagy ha van kinek köszönni. Itt számít nekik, hogy mindenáron eladják a terméket, és ezért meg is mozdítják a feneküket. Ez különösen tetszik. Sőt, a férjem három részes öltönyét két különböző fazonból raktuk össze, az eladó javaslatára! Eszembe nem jutott volna, hogy ilyen rugalmasság is létezik még a mai világban. Szóval engem megvettek, ha ruhatár frissítésről van szó, tutira az Asiaban kezdek.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 08. 12. 07:27

Van OTP automata is rögtön a bejárat mellett, de a józsefvárosi piachoz képest drágább az ázsia és ugyanaz van...

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 02:21

Tegnap voltam az Ázsia Centerben…. Egy táskát szerettem volna venni magamnak az egyik földszinti üzletben és a tükör előtt 4-et felpróbáltam (különböző színűek) azért, hogy lássam, melyik illik leginkább a kabátomhoz. Az üzletben lévő kínai férfi eladót kérdeztem, hogy van-e a barnából másik, mert ez picit hibás (fekete foltok voltak a barna táskán). Mire az eladó kitépte mind a 4 táskát a kezemből és azt mondta „Kifelé!” A kezével pedig hessegetett. Lemerevedtem, mert esküszöm azt hittem, hogy ez egy rossz vicc, vagy kandi kamera, vagy akármi. Majd kérdeztem, hogy miért? Mondta, hogy „Van más vevő is.” (Épp akkor senki nem volt.) Egy kínai nő eladó is ott volt, aki szó nélkül végignézte az egészet. Az információs pultnál tettem panaszt és majdnem elbőgtem magam. Mondta a hölgy, hogy menjek vissza és olvassam le az üzlet számát. Visszamentem, a kínai férfi kijött és agresszíven kérdezte, hogy „Mi van?!” Azt hittem, megüt.
Lehet, hogy én vagyok a naiv, de mindig azt gondoltam, hogy ha valakihez kedves vagyok, akkor azt visszakapom. Egyszerűen nem tudom felfogni a történteket. Azt sem, hogy miért viselkedett így (azon kívül, hogy nyilván egy primitív, agresszív barom.)
Még soha életemben nem aláztak meg ennyire! Be nem teszem oda többé a lábam!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 02:20

Tegnap voltam az Ázsia Centerben…. Egy táskát szerettem volna venni magamnak az egyik földszinti üzletben és a tükör előtt 4-et felpróbáltam (különböző színűek) azért, hogy lássam, melyik illik leginkább a kabátomhoz. Az üzletben lévő kínai férfi eladót kérdeztem, hogy van-e a barnából másik, mert ez picit hibás (fekete foltok voltak a barna táskán). Mire az eladó kitépte mind a 4 táskát a kezemből és azt mondta „Kifelé!” A kezével pedig hessegetett. Lemerevedtem, mert esküszöm azt hittem, hogy ez egy rossz vicc, vagy kandi kamera, vagy akármi. Majd kérdeztem, hogy miért? Mondta, hogy „Van más vevő is.” (Épp akkor senki nem volt.) Egy kínai nő eladó is ott volt, aki szó nélkül végignézte az egészet. Az információs pultnál tettem panaszt és majdnem elbőgtem magam. Mondta a hölgy, hogy menjek vissza és olvassam le az üzlet számát. Visszamentem, a kínai férfi kijött és agresszíven kérdezte, hogy „Mi van?!” Azt hittem, megüt.
Lehet, hogy én vagyok a naiv, de mindig azt gondoltam, hogy ha valakihez kedves vagyok, akkor azt visszakapom. Egyszerűen nem tudom felfogni a történteket. Azt sem, hogy miért viselkedett így (azon kívül, hogy nyilván egy primitív, agresszív barom.)
Még soha életemben nem aláztak meg ennyire! Be nem teszem oda többé a lábam!

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 18:49

Nem ragadott meg az üzlet, biztos nem jövök többet.