Artigiana Gelati Fagylaltozó

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1122 Budapest, Csaba utca 8.
Telefonszám:
+36-1-2122439
Kategória:
Kávézó, Fagyizó

További információk

Olasz fagylaltozó. 27 fajta eredeti olasz fagylaltkülönlegesség. Kávé, lavazza.
A kapható termékek kizárólag természetes, friss alapanyagból készülnek, és csak ebben az üzletben kaphatók. Tejérzékenyeknek és cukorbetegeknek kézműves módon készült rízstej alapú fagylaltok. Cukormentes szója illetve rizstejjel készült fagylalt is kapható.

Hat éve „tejmenteskedünk”. Az a csodálatos benne, hogy belső késztetésből, életviteli okok miatt gyártunk így is fagylaltot, a piaci célokat másodlagosként tartjuk számon. Épp most kerül az üzletbe egy új, vegán pult, mert az előírások szerint nem lehet együtt tárolni bocitejes és növényi tejes termékeket, ilyen például a vegán vanília fagyi, ami rizs- vagy szójatejből készül, növényi tejszínnel. A nem-krém fagylaltok amúgy is víz alapúak, sorbet-k: citrom, görögdinnye, körte, menta-lime. Kapható még a krémesek közül növényi csoki és karob fagyi, eper, mogyoró. Rendelésre 1-től 3 kg-ig készítünk fagylaltot, elvihető, nagyon jól be is tudjuk csomagolni. Specialitásként megemlítem a zeller-szóját
Ha már fagyi, akkor a tölcsérekről is említést teszek: kétféle tojás és tejmentes tölcsérünk is van, amiben kérhetnek fagylaltot.
Első értékelő
Megnyitás
1990. 07. 28.
Fizetési módok: Készpénz
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Artigiana Gelati Fagylaltozó
eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 14:48

Bár nem olcsó, az Artigiana Gelati talán a legjobb budapesti olasz fagyizó. Pénzünkért mindössze az eredeti mediterrán adagokat-, valamint ízvilágot kapjuk, ami miatt többek között annyira visszavágyunk az "azzurrikhoz". A környezet ráadásul adott, ha megvásároltuk kedvenc tölcséresünket, átsétálhatunk a pár lépésre kezdődő Városmajorba, ahol egy padon fogyaszthatjuk tovább a hűsítő édességet. Apropó édesség, ezzel nem mondtam teljesen igazat, hiszen speciális sós ízvilágok is helyet kaptak a választékban. Külön öröm ráadásul, hogy végre gondoltak az érzékenyebb embertársainkra is, így a tej- és cukor-érzékenyek is bátran válogathatnak - ők ezzel a mindenre kiváló rizs- vagy szójatej oltárán áldozhatnak.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 10. 04. 11:58

Isteni a fagyi, és kutyabarát hely! Nagyon jól éreztük magunkat a négylábúakkal együtt!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés