Arriba Taqueria - Széna tér

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1015 Budapest, Széna tér 1.
Telefonszám:
+36-1-2013395
Kategória:
Gyorsétterem, Mexikói étterem

További információk

Az Arriba Taqueria mexikói gyorsétteremlánc az Oktogonnál, a Széna téren illetve az Allee Plázában található.

Ételeik frissek, egészségesek és ízletesek tartósítószerektől mentesek, vannak vegetáriánus fogásaik is, a kaját akár kérheted elvitelre. Mindent az ízlésednek megfelelően készítenek el azt kapsz amit kérsz bele, sőt a tortilla választásodat még egy nagy falfestmény is segíti (taco vagy burrito, milyen töltelékkel, mi kerüljön a tetejére). Megkóstolhatsz igazi mexikói italokat (pl. horchata, margarita, sörök, kávék).

Az étterem nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, amikor csak lehetséges környezetbarát termékeket használ. Például a poharak kukoricakeményítőből; elviteles zacskók, szórólapok, étlapok újrahasznosított papírból; az elviteles dobozok nádcukorból készülnek, a hulladékokat pedig szelektíven gyűjtik.

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (4-es, 6-os villamos), autóval parkolni nem egyszerű, de a bringások számára van kerékpártároló.
Első értékelő
Megnyitás
2011. 02. 01.
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Arriba Taqueria - Széna tér
Kitti Rausch Kitti Rausch
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 05. 11:18

Kedves,segítőkész kiszolgálás,vidám hangulat,finom és laktató ételek. A legjobb gyorsétterem a városban! :)

Müller Márk Müller Márk
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 15. 21:32

Az egyik kedvenc éttermem! A baráti társaságom ismertette meg velem ezt az éttermet. Először kicsit tartottam tőle h ízleni fog e a burritó vagy sem. Iszonyatosan ízlett! Azóta is idejárok burritót enni amikor csak megkívánom, más hely szóba se jöhet! Nagyon hangulatosnak tartom az étterem kialakítását és berendezését. Mindig jó érzéssel tölt el amikor belépek és körbenézek. Nagyon kedvesek a kiszolgálók, ügyesen és gyorsan dolgoznak.
Az étterem ugyan 2 szintes de mivel nagyon népszerű hajlamos a túlzsúfoltságra, de a hangulat számomra mindig családias. Még nem fordult elő h ne tudtam volna leülni és kényelmesen elfogyasztani az ízletes burritót.
Had osszam meg önökkel egy személyes tapasztalatomat. Idén Valentin nap alkalmából ide mentünk a barátnőmmel vacsorázni, és nagy meglepetésemre egy mexikói srác gitározott és énekelt a vendégeknek. Nagyon hangulatos és jó benyomást keltett bennem és mindekiben aki ott volt. Mint késöbb kiderült a szülinapját ünnepelte az étterem! Micsoda egybeesés!:) Mindig szívesen gondolok erre az étteremre és mesélem élményeim ismerőseimnek.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
168 hasznos vélemény
2013. 04. 21. 15:48

Sajnos nem sokkal a megnyitása után elköltöztünk a környékről, de lehet jobb is, mert egy vagyont otthagynék hetente a finom burritóra, tacóra és margharitára.:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 10. 16:34

Egy kuponnal voltam először az Arribában, ennek ellenére nem bántak szűkmarkúan az adagokkal. Hatalmas burritót adnak, és hihetetlenül meg tudják tömni mindenféle finomsággal, amit az ember magának válogathat össze, akár vegetáriánus is lehet. Kipróbáltam a tortilla chipset is, abból is egy jó nagy kosárral adnak. Maga a zöld paradicsomos szósz nem jött be, de majd legközelebb mást választok.
Az ételeken kívül a hely hangulatával is elégedett voltam. Mindenhol Frida Kahlo képe látható, a színek közül pedig a türkiz és a rózsaszín dominálnak. Azon kevés hely közé tartozik, ahol a mosdó is kulturált.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 09. 20:27

nagy csalódás volt.