Aromi Ristorante Pizzeria Italiano

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
2040 Budaörs, Stefánia utca 2
Telefonszám:
+36-20-9428381
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Az étterem Budaörsön a templommal szemben található. A vendéglőben igazi vékony tésztás sok feltétes pizza és más olasz finomságok kaphatók, melyeket olasz mesterszakács készít el nekünk. Az alapanyagok minőségére nagy hangsúlyt fektet a vendéglő, Olaszország termelőitől szerzik be őket.

Házhoz szállítanak Budaörsön és vonzás körzetében.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Aromi Ristorante Pizzeria Italiano
B. Bern B. Bern
32 értékelés
0 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2014. 02. 18. 10:34

Kiváló vékony tésztás pizzák, tényleg a talján recept szerint. Pizzával nem lehet mellé lőni, azonban a többi étel néha nem egységesen jó, és picit az árazás is túlzott. Pizzázásra ajánlott hely, a kiszolgálás legtöbbször jó, de sajnos futottunk már bele nagyon nemtörödöm, figyelmetlen, lassú kiszolgálásba is. A pizza miatt a 4 csillag.

Deákné Barta Teodóra Deákné Barta Teodóra
4 értékelés
1 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 14. 12:11

Mi egy augusztus végi hétfői délutánon tértünk be ebbe az étterembe, de kissé megbántuk. A pizza valóban az ígéret szerint vékony tésztás (talán kissé túlzottan is vékony, szinte papírvékony), a feltét elfogadható rajta, de semmi különös, szegényes. Éppenséggel az ára reális. Viszont a bolognai spagetti - amiről azt hittük, hogy nem okozhat nagy meglepetést - kifejezetten csalódás volt.
A toszkán hangulathoz valaha kialakított helyiség berendezései is megkoptak mára, a régen szép falikárpitok, tapéták, festés, sőt a függönyök is elhanyagoltak. Láthatóan nem fordítanak gondot a tisztaságra. Az ablakmélyedésben lévő olasz nyelvű folyóiratok, és azok környéke is csupa por volt, sőt régi légytetemek is fokozták a kiábrándulásunkat. A számla számunkra is irreálisan magasnak tűnt: 1 kisebb pizza, 1 bolognai spagetti és 2 x 2 dl gyümölcslé 4000 Ft fölött...
Máskor inkább elkerülöm ezt a helyet...

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 07. 27. 16:32

Egy forró péntek estén rászántuk magunkat, kipróbáljuk. Sokat hallottunk, olvastunk róla, pl. hogy toszkán hangulat, meg hasonlók. A kerthelyiségben 4-5 asztal, szerencsére üres is. Az asztalon nem volt terítő, de ez még nem volt annyira gyanús, tartozhatna akár a hangulathoz is. A lépcsőfeljáró tetején néhány virágláda, szemmel láthatóan tavalyról ott maradt száraz növénymaradványokkal. Az asztalok között két leander, elég hervadtak. A pincér hamar hozta az étlapot, sikerült is gyorsan választani. Bor csak olasz van, piszok drágán. Megkóstoltam, semmi különös. Az előételnek kért bruschetta olajtól tocsogott, a fűszerezés felejthető. A főételek egyike hagyományos natúr hús, körettel, a salátát elfelejtette a pincér, mondjuk nem írta fel, hogy mit rendeltünk. Ezek szerint jobban tette volna, ha 3 asztalt nem tud fejből kiszolgálni. A főétel fele már el is fogyott, mire a reklamációnkra pótolta, és nem tördelte a kezét, hogy jaj, de sajnálja. A másik étel rákolló volt, salátával. Hát... a saláta egyáltalán nem volt friss és az is úszott az olajban. Az egyetlen kifogástalan darab a tiramisu volt, hatalmas adag, finom. A csoki mousse szintén állottnak tűnt, ennél jobbat tudok otthon Oetker-zacskósból. A számla viszont irreálisan magasnak bizonyult, a szervízdíjat ugyan eleve beleszámolják, de azért két főre egy ilyen vacsoráért 14 e forint brutális. Az ár-érték-arány erősen túlzott. A szomszéd asztalnál két hölgy tésztát rendelt - ezeknek is bőven 2 ezer fölötti az ára - még a felét sem ették meg és szóltak is a pincérnek, hogy valami nem stimmelt az étellel. Szállítanak pizzát házhoz is, de nem fogom kipróbálni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Auguszt Pavilon Cukrászda 1112 Budapest, Sasadi út 190.
5 értékelés
Thumbnail Dr. D. Tóth Beatrix fogorvos, Budaörs 2040 Budaörs, Károly kir. u. 15.
6 értékelés
Thumbnail Challengeland Kalandpálya Csillebérc 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.
5 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 23. 16:20

Sokat járunk az Aromiba, nem hiába vannak a TOP 5-ben már 6 éve. A pizza tésztájuk igazi vékony, pont annyi feltéttel amennyit a vékonysága elbír. A felszolgálás hamisítatlan olasz! 2 olasz chef, egy magyar kincs! A tulajdonosoktól sok szakmabeli is tanulhatna! A tészták, főételek,halak tiszta, egyszerű észak-olasz ízharmóniát tükröznek. Az alap desszerteken kívül mindig találkozunk újabb Mantovát idéző linzer tortákkal. És van HÁZISZÖRP, ami nem ÍZŰŰŰ!
GRATULÁLUNK!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 23. 16:19

Sokat járunk az Aromiba, nem hiába vannak a TOP 5-ben már 6 éve. A pizza tésztájuk igazi vékony, pont annyi feltéttel amennyit a vékonysága elbír. A felszolgálás hamisítatlan olasz! 2 olasz chef, egy magyar kincs! A tulajdonosoktól sok szakmabeli is tanulhatna! A tészták, főételek,halak tiszta, egyszerű észak-olasz ízharmóniát tükröznek. Az alap desszerteken kívül mindig találkozunk újabb Mantovát idéző linzer tortákkal. És van HÁZISZÖRP, ami nem ÍZŰŰŰ!
GRATULÁLUNK!