Araz Étterem

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 42-44.
Telefonszám:
+36-1-8151100
Kategória:
Magyar konyha, Francia étterem, Vegán

További információk

Budapest egyik történelmi negyedében, a VII. kerületben egy olyan új étterem várja a gasztronómia rajongóit, mely divatot teremt a hazai ételkultúra hívei között. Magyar és francia konyha, design belső, történelmi épület.

Az ARAZ Étterem étlapján a magyar és a francia konyha legkiválóbb remekei találhatók, melyeket a XXI. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárásával készít Barka Áron chef de cuisine és csapata.
Páratlanul gazdag alapanyagok, hihetetlenül friss hozzávalók, rendkívül gazdag fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzi a francia konyhát, melyből most a legmodernebb technológiával készített izgalmas étel-költeményeket ajánlunk az ízek, a felfedezés és az új kalandok kedvelőinek.
Bár nem létezhet magyar konyha paprika, gulyás és pörkölt nélkül, mégis sokkal gazdagabb az ennél: régmúlt korszakok ételei a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal párosítva – ezt kínáljuk magyaros étlapunkon.
Első értékelő
Megnyitás
2010. 06. 01.
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Araz Étterem
Gálné Kovács Brigitta Gálné Kovács Brigitta
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 12:43

Brucholni jártunk az étterembe. A kiszolgálás az ételek minősége, látványa, íze, és a környezet is első osztályú étteremhez méltó. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat a kedvenc a horgászós társasjáték volt. Amint megürült a poharunk vagy elfogyasztottuk az ételt azonnal ott termett egy felszolgáló, aki újra itallal kínált és a tányért elvitte. A büfé asztal is mindig bőséges volt, nem történt olyan hogy valami nem volt rajta. Egyetlen hiányosság a gyermekeknek való evőeszköz hiánya volt, de ezt is megoldották frappánsan. Kaptunk kiskanalat a gyerekek részére. Csak ajánlani tudom, mert amíg a felnőttek beszélgetnek esznek addig a gyerekek óvónéni felügyelete mellett játszhatnak. Mindamellett a brunch mellé wellness használat is jár. A brunchok pedig különböző témákra épülnek és bele kóstolhatunk más népek kultúráiba ételeibe ezáltal elérhető áron!

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 11. 21:20

Az Arazban kellemes fúziós konyhát visznek, a szép, igényes környezetben, ahol a pincérek egytől egyig kifogástalanul udvariasak és figyelmesek. Az éttermet ugyan leginkább talán a szálloda vendégei használják, árai azonban a hazai közönség számára is megfizethetőek. Különösen érdemes igénybe venni az ebédmenüket és a hétvégi menüakciókat! A kipróbált fogások között talán csak egy olyan akadt, ami nélkülözte azt a kreativitást, amit egy ilyen színvonalas helyen elvárunk, egyébiránt ízléses találással, tökéletesen elkészített fogásokat kaptunk, amelyekben mindig volt egy kis csavar is. A konfitált kacsamell tökéletesen szaftos és rozé volt, kiemelkedett a mezőnyből, de általában is elmondható, hogy az alapanyagok minősége elsőrangú. Széles a borválaszték, magyar pincészetek mellett francia nedűk is találhatók rajta, ezek azonban már az első osztályú étteremtől megszokott, roppant magas árszabás mentén képzelendők el.

Hasonló szolgáltatók a közelben